Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Na srazu jednadvacítky chybělo deset hráčů

Praha - Hned deset hráčů, kteří si ještě dnes musí plnit povinnosti v ligových dohrávkách, chybělo na dnešním dopoledním srazu fotbalové reprezentace do 21 let před zápasy evropské kvalifikace se Severním Irskem a  Německem. Trenér Jakub Dovalil by měl mít mužstvo k dispozici až dnes večer v jabloneckých Břízkách, kde se bude tým "lvíčat" na dvojzápas chystat.

V týmu zatím není šestice slávistů Jan Hanuš, Marek Suchý, Ondřej Čelůstka, Jan Hošek, Adam Hloušek a Milan Černý, které čeká duel se Slováckem. Brněnské duo Lukáš Mareček a Michael Rabušic se chystá na utkání proti Teplicím a olomoucký Tomáš Hořava by se měl představit proti pražské Spartě, z níž byl do jednadvacítky nominován Martin Zeman.

Třináct hráčů se na srazu jednadvacítky hlásilo podle plánu včetně jediného krajánka z Anderlechtu Brusel Ondřeje Mazucha, podle vedoucího mužstva Iva Sekerky si nikdo nestěžoval na zdravotní komplikace. Tým z Prahy vzápětí vyrazil do Jablonce a v tamních Břízkách se bude chystat na páteční duel se Severním Irskem, který hostí právě jablonecká Střelnice. Příští úterý se čeští mladíci představí v Německu.

Jednadvacítka zatím kvalifikací prochází bez zaváhání, v červnu nejprve drtivě zvítězila v San Marinu 8:0 a před třemi týdny na Islandu 2:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články