Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Brabec po výpovědi ze Slavie zamířil do Ankarasporu

Ankara - Fotbalový obránce Erich Brabec po nedávném překvapivém konci v pražské Slavii, kde se už nehodil do plánů trenéra Karla Jarolíma, našel nového zaměstnavatele a od nové sezony posílí turecký Ankaraspor. Brabec, který před čtyřmi lety hrál za jiný turecký celek Kayserispor, podle svého agenta Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest International podepsal v Ankarasporu dvouletou smlouvu s roční opcí.

Dvaatřicetiletý Brabec má vyztužit obranu desátého celku turecké první ligy. Vyhlédl si jej německý kouč Jürgen Röber. "Ve středu se už zapojí do přípravy," uvedl dnes Zíka.

Brabec tak odchodem do Turecka potvrdil pověst fotbalového světoběžníka. Vedle angažmá v Českých Budějovicích a Drnovicích si vyzkoušel štace v Dynamu Moskva, Vladikavkazu, Kayserisporu, rakouském Klagenfurtu nebo švýcarském Aarau.

Poslední dvě sezony strávil ve Slavii, kterou jako kapitán přivedl k dvěma titulům za sebou a v sezoně 2007/08 si zahrál i Ligu mistrů. V červnu mu však kouč Jarolím sdělil, že už nezapadá do nové koncepce hry Slavie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články