Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Disciplinárka: Jihlavský Vydra potrestán nebude

Praha - Disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu se rozhodla zastavit disciplinární řízení proti jihlavskému fotbalistovi Lukáši Vydrovi a jeho klubu za neúčast hráče v kvalifikaci mistrovství Evropy do 19 let. Bez trestu již před týdnem vyvázli ze stejného důvodu také sparťan Václav Kadlec a mladoboleslavský Jan Chramosta.

Českomoravský fotbalový svaz
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Vydra byl jen mezi náhradníky, ale byl povolán dodatečně. "Klub nám potvrdil, že hráč dorazí na soustředění v Nymburce, a totéž nám potvrdil i fotbalista a upozornil, že nemá u sebe cestovní pas, jenž má v Chotěboři u rodičů. Jenže od té chvíle byl nedostupný, a když ráno náš zástupce dorazil za rodiči, ti nám vzkázali, že hráč platný pas vůbec nemá," popsal před týdnem před komisí ředitel reprezentačního úseku Jiří Nevrlý, proč podal stížnost na jednání hráče. 

Jenže komise získala písemné potvrzení z Chotěboře, že fotbalista ztrátu pasu včas oznámil místnímu úřadu. "A na základě potvrzení později šéf soutěžního úseku Ivo Lubas fotbalistovi písemně povolil start v nejbližším ligovém utkání," vysvětlil šéf komise Alexander Károlyi, proč nelze hráče ani klub trestat.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články