Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Adriano končí s fotbalem, alespoň prozatím

Rio de Janeiro - Útočník Adriano z Interu Milán se rozhodl, že si na nějaký čas dá od fotbalu přestávku. Sedmadvacetiletý brazilský fotbalista, který se na veřejnosti nevyskytoval od kvalifikačního utkání s Peru konaného minulý týden, po němž se z vlasti nevrátil do Itálie, navíc uvažuje o konci kariéry. Útočník také naznačil, že pokud se ještě vrátí k fotbalu, bude to nejspíš v Brazílii v dresu Flamenga, kde odstartoval kariéru.

"Ztratil jsem radost ze hry," citovala Adriana agentura Reuters. "V Itálii jsem nebyl nešťastný, ale nechci se tam vrátit, chci žít v klidu tady v Brazílii," uvedl. "Nevím, jestli pauza bude dlouhá jeden, dva nebo tři měsíce. Budu muset o kariéře popřemýšlet," dodal.

Adriano se dostal minulý týden do víru spekulací, když se po reprezentačním srazu v Brazílii nevrátil do Itálie. Jeho agent i Inter Milán uvedli, že nejde o hráčův prohřešek, protože útočník prý ve vlasti zůstal kvůli závažným osobním problémům. Podle médií šlo o rozchod s přítelkyní, psalo se také o možném únosu, problémech s alkoholem, a dokonce i o hráčově smrti. Fotbalista však podobné informace popřel. "Nejsem nemocný, nemám problémy s alkoholem ani s drogami," prohlásil Adriano.

Adrianovi hrozí finanční postih

Adriano má s Interem smlouvu do roku 2010 a je mu jasné, že za její porušení může být finančně potrestán. "Nemám nic proti klubu, prostě se mi nelíbil život v Itálii. Cítil jsem se tam pod tlakem," řekl účastník mistrovství světa v roce 2006.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články