Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Derby Slavie se Spartou uvidí 20 000 fanoušků

Praha - Pražské fotbalové derby Slavia - Sparta je tři týdny před jeho konáním prakticky vyprodané. Zápas dvou aktuálně nejlepších českých mužstev se v rámci 23. kola první ligy uskuteční 13. dubna s výkopem v 17:15 a z hlediště by jej mělo sledovat 20 000 diváků.

Stejně jako na nedávný zápas s Ostravou se veškeré vstupenky prodávaly z bezpečnostních důvodů takzvaně na jméno. To budou pořadatelé podle občanských průkazů každého návštěvníka při vstupu na stadion kontrolovat. 

"Očekávali jsme veliký zájem, ale skutečnost nás překvapila. Majitelé permanentek a členové fanklubu využili práv o přednostní koupi a veškeré vstupenky již skoupili," řekl mluvčí Slavie Ondřej Zlámal s tím, že množství lístků si také zajistili diváci, kteří byli v hledišti na nedělním zápase se Zlínem. Těm vedení Slavie dalo možnost si vstupenku na derby zakoupit bezprostředně po utkání. 

Posledních dva tisíce vstupenek, které ještě nemají své majitele, dostala pro své příznivce Sparta. Prodávat je začne na Letné ve čtvrtek. 

Stadion v Edenu má kapacitu 21 000 diváků, ale ta byla z bezpečnostních důvodů snížena na dvacet tisíc. V prodeji proto nebyly vstupenky v okolí sektoru hostujících fanoušků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články