Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

David Beckham možná dokončí sezonu v AC Milán

Los Angeles - Anglický záložník David Beckham možná zůstane v AC Milán do konce sezony. Podle deníku Los Angeles Times se jeho zaměstnavatel Los Angeles Galaxy chystá souhlasit s prodloužením hostování. List se odvolává na anonymní zdroj blízký jednáním, která stále probíhají. Italský velkoklub původně získal Beckhama na tříměsíční hostování, které skončí v neděli 9. března. Snažil se ho od týmu zámořské MLS koupit, ale se svými nabídkami neuspěl. Nyní je možné, že bude alespoň prodlouženo hostování a třiatřicetiletý Angličan se do zámoří vrátí později.

"Jednání jsou čím dál intenzivnější. Doufám, že se dohodneme na jeho hostování alespoň do 30. června," řekl klubové televizi výkonný ředitel AC Milán Adriano Galliani. "Poté by mohl odjet do Los Angeles a vrátit se zpět v lednu," dodal.

Pokud by si Beckham pobyt na Apeninském poloostrově prodloužil, přišel by o sedmnáct zápasů MLS. Slavný středopolař se v italském klubu zabydlel a netají se tím, že by tam rád zůstal. Smlouva s Galaxy mu zaručuje, že po skončení příští sezony MLS může odejít zadarmo.

Zdroj
ČTK, Reuters

Hlavní zprávy

Nejčtenější články