Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fotbalovou Slavii možná opustí Suchý, zájem má Hamburk

Praha - Český fotbalový mistr Slavia Praha přijde vedle Tomáše Necida, jenž odchází od ledna do CSKA Moskva, pravděpodobně i o další oporu. Několik zahraničních klubů má zájem o stopera Marka Suchého, přičemž jako pravděpodobné se jeví jeho angažmá v Hamburku. Mluví se i o ochodu Mateje Krajčíka.

Fotbalista Marek Suchý
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Podle dnešního vydání deníku Sport je odchod dvacetiletého Suchého do HSV téměř hotovou věcí, nicméně předseda představenstva Slavie Tomáš Rosen to tak jednoznačně nevidí. "To, že o Marka je zájem, víme již dlouho. O nějakém konkrétním jednání je ale ještě předčasné mluvit. Víme o zájmu několika celků, které jej sledují dlouhodobě a jsou to skutečně renomované kluby," řekl dnes Rosen.

"Máme s hráčem domluvu, že mu umožníme odchod do pro něj lukrativního klubu, ale musí to být pochopitelně zajímavé i pro Slavii. O zájmu Hamburku víme, ale jsou tu i kluby, které Suchého sledují již od loňského léta a zajímají se o něj," uvedl Rosen.

Podrobnosti k případnému odchodu Suchého nesdělil ani hráčův manažer Pavel Vandas. "Nemyslím si, že bude něco hotovo dříve než v lednu," řekl.

Suchý prodloužil ve Slavii v červenci 2007 smlouvu o tři roky, přestože to již vypadalo, že se s klubem nedohodne a odejde. Krátce předtím se dostal do hledáčku zahraničních klubů na mistrovství světa hráčů do dvaceti let v Kanadě, kde český tým postoupil až do finále a Suchý se jako jediný z mužstva dostal do All Star výběru šampionátu. Tehdy se v souvislosti s ním mluvilo o zájmu Realu Madrid, londýnské Chelsea a Eindhovenu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články