Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Ibrahimovic vymění Anglii za Ameriku. Má namířeno do LA Galaxy

Působení Zlatana Ibrahimovice v Manchesteru United je u konce. Švédský kanonýr, který v posledních měsících bojoval se zraněným kolenem, se v klubu domluvil na ukončení smlouvy a z anglické Premier League míří zkusit štěstí do zámořské MLS. Podle médií by se měl upsat LA Galaxy.

Zlatan Ibrahimovic a José Mourinho
zdroj: AP autor: Tim Ireland

"Všichni v klubu by rádi Zlatanovi poděkovali za jeho přínos mužstvu a popřáli mu hodně štěstí do budoucna," uvedli zástupci United.

Ibrahimovic by měl přijít do Los Angeles Galaxy, kde dřívě působil David Beckham či Robbie Keane. V současnosti tam dělá kapitána bývalý bek Chelsea Ashley Cole a v kádru jsou mexičtí reprezentanti, kteří prošli třeba Barcelonou, bratři Dos Santosové. Podle některých informací už v americkém týmu zkušený útočník podepsal dvouletou smlouvu.

Kanonýr švédské reprezentace, jenž v národním týmu dal ve 116 zápasech rekordních 62 gólů, přišel do Manchesteru před sezonou 2016/17 z Paris St. Germain. Vloni v dubnu si ale ve čtvrtfinále Ligy mistrů vážně zranil koleno a od té doby si v dresu United připsal jen dva starty v základní sestavě a pět střídání. Jedinou branku dal vloni v prosinci v Ligovém poháru, v Premier League ho trenér José Mourinho v letošním roce už nenasazuje.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články