Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Rosický se rozloučí exhibicí v červnu na Letné, přijet by mohly hvězdy

Tomáš Rosický se s kariérou a fanoušky definitivně rozloučí v sobotu 9. června na stadionu Sparty. V Praze na Letné se utkají Rosického spoluhráči z národního týmu a zahraniční hvězdy světového fotbalu. Konkrétní jména účastníků akce zatím organizátoři nezveřejnili.

Tomáš Rosický v utkání proti Jablonci
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Vím, že rozlučkové zápasy nemají v Česku velkou tradici, ale pro mě byla možnost uspořádání podobné akce jasným rozhodnutím. Neměl jsem zatím možnost rozloučit se s fanoušky Sparty a národního týmu přímo na hřišti," uvedl Rosický, který v prosinci oznámil konec hráčské kariéry a přesunul se do sportovního vedení Sparty.

"Vždy jsem se snažil fotbalem bavit, ukázat jeho krásu a rozmanitost. Se stejným cílem budu na hřiště nastupovat také 9. června. Mým obrovským přáním je si ještě jednou naposledy zahrát před vyprodanou Letnou a zápas si spolu s fanoušky užít," doplnil sedmatřicetiletý bývalý záložník.

V charitativním utkání by se měli představit i Rosického bývalí spoluhráči z Dortmundu nebo Arsenalu. "Neskutečně mě těší, jak pozitivní reakce na tuto akci dostávám. Oslovil jsem spoustu spoluhráčů z různých etap své kariéry a mohu fanouškům slíbit, že na Letné se dočkají skvělých fotbalistů. V průběhu dubna oznámíme další informace. Už teď se moc těším a děkuji všem, kteří se do této akce od začátku zapojili," konstatoval Rosický.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články