Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Juhar cítil, že se dalo na Spartě i vyhrát. Ale i remíza je fajn, usmíval se střelec

Jednu branku vstřelil, k další měl hodně blízko. Martin Juhar se mohl stát velkým brněnským hrdinou, který by ukončil desetileté čekání Zbrojovky na výhru na půdě Sparty. To se sice nestalo, ale křídelník Brna byl i tak s remízou spokojen, přestože cítil, že k třem bodům nebylo vůbec daleko.

Brněnští fanoušci
zdroj: ČTK autor: Zehl Igor

Juhar poslal Brno do vedení tečovanou střelou v 50. minutě. "Neměl jsem komu přihrát, tak jsem vystřelil a jsem rád, že to tam zapadlo," řekl Juhar. "Pak jsem měl další šanci, mohli jsme vést 2:0 a zápas by vypadal úplně jinak. Ale remíza je fajn, protože jsme dvacet minut hráli v oslabení," připomněl.

Brno totiž v 69. minutě přišlo o Lukáše Kryštůfka, který dostal červenou kartu za úmyslné hraní rukou. "Těžko se mi o tom mluví, protože jsem byl daleko. Ale nezdálo se mi, že by hrál úmyslně. Ale znovu opakuji, byl jsem od toho daleko," prohlásil Juhar.

Sparta se sice po vyrovnání dostala do obrovského tlaku, ten však paradoxně po vyloučení opadl. "Bylo to náročné, Sparta útočila a my odolávali. Odehráli jsme dobrý zápas. Kvalita byla na straně Sparty, to je jasné, ale my jsme poctivě bránili a poctivě bojovali," uvedl.

Přesto mohlo Brno získat tři body, protože v posledních vteřinách šel Jan Sedlák sám na domácího brankáře, ale neuspěl. "Kdyby to dal, bylo by to fantastické. Škoda," usmál se Juhar, který v minulosti nastupoval jak za Spartu, tak za jejího největšího rivala Slavii.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články