Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Real porazil Leganés a je třetí. Odpočívajícího Ronalda nepotřeboval

Real Madrid i bez odpočívajícího Cristiana Ronalda zvládl dohrávku 16. kola a po výhře 3:1 na hřišti Leganés poskočil v tabulce na třetí místo. Na druhé Atlético Madrid však stále ztrácí výrazných sedm bodů.

Sergio Ramos
zdroj: ČTK/AP autor: Francisco Seco

Real si odložil prosincový zápas kvůli účasti na mistrovství světa klubů a nyní ho musel nutně zvládnout, aby se posunul na příčky zaručující přímý postup do Ligy mistrů. Jenže už v šesté minutě inkasoval. Domácí stoper Unai Bustinza byl při rohovém kopu opravdu důrazný, po hlavě skočil po míči a od něj se odrazil do branky.

Ještě do poločasu však Real otočil skóre zásluhou dvojice Lucas Vázquez a Casemiro, přičemž druhý gól byl fotbalovou parádou na jeden dotyk. Casemiro nejprve patičkou narazil Benzemovi, ten hned z první nahrál Vázquezovi, který uličkou vrátil na Casemira a ten uklidil míč do poloodkryté branky.

V 64. minutě udržel Realu vedení brankář Casilla a definitivně jasno bylo až v poslední minutě, kdy Kovačiče fauloval Tito a penaltu proměnil Ramos.

Španělská fotbalová liga - 16. kolo: Leganés - Real Madrid 1:3 (6. Bustinza - 11. Vázquez, 29. Casemiro, 90. Ramos z pen.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články