Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Úvod přípravy bez potíží. Plzeň si poradila s Ústím nad Orlicí

Plzeňští fotbalisté na úvod zimní přípravy porazili 3:0 třetiligové Ústí nad Orlicí. O vítězství rozhodli Milan Petržela, Daniel Kolář a Michael Krmenčík. 

Tomáš Chorý
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Za domácí poprvé po příchodu z Olomouce nastoupil útočník Tomáš Chorý, který odehrál první poločas. V čele útoku se prosadil nejvýrazněji v 16. minutě, když těsně minul Truhlářovu branku.

Plzeň se ujala vedení už ve třetí minutě po gólu Petržely. Do šance se dostal i Chorý, ale neuspěl. "Bohužel. Mohl jsem to okořenit gólem, ale nepodařilo se," řekl. "Bude se muset přizpůsobit (hernímu stylu), což vždy nějakou dobu trvá. Očekáváme od něj ale, že bude střelec a že se bude prosazovat více než třeba dnes. Předpoklady na to rozhodně má," přidal trenér Pavel Vrba.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalisté Plzně v přípravě přehráli Ústí nad Orlicí 3:0

V prvním poločase Plzeň také zkoušela nové rozestavení 3-1-4-2. "Budeme to zkoušet i nadále. Máme k dispozici široký kádr a nechceme, aby hráči hráli na nějakých nezvyklých postech," prohlásil bývalý reprezentační kouč.

Druhou branku přidal navzdory převaze až v 62. minutě Kolář po rychlém brejku a kombinaci na jeden dotek dvojice Jan Kopic, Krmenčík. Oba hráči si spolupráci zopakovali sedm minut před koncem, kdy Krmenčík vstřelil třetí gól. Vzápětí mohl dát čtvrtý, ale trefil tyč.

Víc vstřelených gólů by si přál i Vrba. "Na druhou stranu Ústí odehrálo zajímavé utkání, působilo velice organizovaně. Vyšší prohru by si asi nezasloužilo," uvedl kouč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články