Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

United přes komplikace v závěru uspěli ve Watfordu, Leicester zaskočil Spurs

Fotbalisté Manchesteru United zvítězili v anglické lize na hřišti Watfordu 4:2 a přiblížili se k vedoucímu městskému rivalovi City na rozdíl pěti bodů. Reds položili základ k tříbodovému zisku už v prvním poločase třemi střelami zpoza šestnáctky v rozmezí 13 minut.

Utkání Watford - Manchester United
zdroj: Reuters autor: David Klein

Dvakrát se trefil Young, ve druhém případě parádně z přímého kopu do šibenice, a třetí gól přidal Martial. V poslední čtvrthodině zdramatizovali zápas Deeney z penalty a Doucouré, ale vzápětí Lingard favorita uklidnil.

Vicemistrovský Tottenham potřetí za sebou nedokázal zvítězit a po porážce 1:2 na hřišti Leicesteru mu hrozí propad z pátého až na sedmé místo. Domácí vedli zásluhou Vardyho a Mahreze, po přestávce dal desátý gól v sezoně Kane a dotáhl se na nejlepšího střelce soutěže Salaha z Liverpoolu, na body to ale jeho týmu nestačilo.

Zbývajících šest utkání je na programu ve středu, vedoucí Manchester City hostí Southampton, Chelsea na Stamford Bridge vyzve Swansea a Arsenal čeká nováček z Huddersfieldu. Liverpool pak cestuje na horkou půdu Stoke, kde se mu dlouhodobě příliš nedaří.

Anglická fotbalová liga - 14. kolo:

Brighton - Crystal Palace 0:0, Leicester - Tottenham 2:1 (13. Vardy, 45.+1 Mahrez - 79. Kane), Watford - Manchester United 2:4 (77. Deeney z pen., 84. Doucouré - 19. a 25. Young, 32. Martial, 86. Lingard), West Bromwich - Newcastle 2:2 (45.+1 Robson-Kanu, 56. Field - 59. Clark, 83. vlastní Evans).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články