Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Zklamaný Baroš po další prohře Baníku: Nejhorší sezona kariéry. Jsme v prd…

Ve svých 36 letech už toho ve fotbale zažil hodně. Nejhorší sezonu kariéry ale podle vlastních slov prožívá Milan Baroš teprve letos. Jeho Ostrava se krčí v nejvyšší soutěži na posledním místě, když další porážku si připsala na půdě Liberce a to v poměru 1:2.

Milan Baroš
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Jsme prostě v pr...., já to řeknu naplno. Nevím, čím to je, chybí asi kvalita v kádru. Jsem z toho smutný. Šel jsem do Baníku, že to bude vypadat jinak," řekl Baroš.

"Je to moje nejhorší sezona v kariéře prozatím. Doufám, že se to nějakým způsobem otočí, změní. Ale momentálně je to taková beznaděj. Prostě musíme to otočit za týden v sobotu, žádná jiná cesta není," doplnil historicky druhý nejlepší střelec české reprezentace, který se vrátil do Baníku před sezonou.

Jeho celek prožil v Liberci typický podzimní zápas. Po špatném startu dokázal srovnat, chvílemi měl více ze hry, ale v 71. minutě po hrubé chybě obrany inkasoval rozhodující gól.

"Opět dostaneme rychlý gól, vrátíme se do zápasu a druhou půli jsme začali dobře. Jenže děláme strašné individuální chyby, to nás sráží. Na góly se nadřeme a soupeři to darujeme. Jak jsem to viděl já ze své pozice, tak tam byla obrovská díra. Nevím, jak tam mohl být soupeřův hráč takto sám," posteskl si Baroš.

Baník přitom za stavu 1:1 mohl jít do vedení, jenže De Azevedo ani později Baroš v těžké pozici šanci neproměnili. "Byl tam krásný centr, nevím, kdo byl za mnou, ale položil se na mě. Chtěl jsem to ustát, ale nedokázal jsem to zakončit tak, abych trefil bránu. Trefoval jsem to holení. Takže škoda," litoval Baroš šance z úvodu druhé půle.

Ostrava protáhla čekání na výhru na třináct kol, přitom herně za většinou soupeřů nezaostává. "Ať nás raději válcují a máme 20 bodů. Na krásnou hru se nehraje, v naší pozici se o tom nemůžeme bavit. Musíme sbírat body. Po 14 kolech máme osm bodů, co k tomu říct," přemítal Baroš.

Jen slabou útěchou pro něj bylo, že před začátkem utkání mu za jeho služby pro Slovan poděkovalo liberecké vedení. "S Libercem jsem se rozcházel v dobrém, strávil jsem tu krásný rok. Poznal jsem tu spoustu dobrých lidí. Bylo to od nich pěkné a chtěl bych jim poděkovat," řekl Baroš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články