Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Výhru nad Karvinou vystřelil Teplicím Vaněček. Severočeši zůstávají doma neporazitelní

Fotbalisté Teplic v duelu 11. kola první ligy doma porazili Karvinou 1:0. Dvě minuty před koncem se o to zasloužil David Vaněček svým pátým zásahem v sezoně. Tepličtí tak drží domácí neporazitelnost, když zde uhráli všechny své čtyři výhry a dvě remízy. Karviná z posledních deseti utkání vyhrála jediné a potřetí za sebou nedala gól, na který čeká už 304 minut. Na hřištích soupeřů čeká na gól dokonce 412 minut.

Utkání Teplice - Karviná
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Teplice nemohly nasadit nemocného záložníka Filla a bez své opory se v útoku spíše trápily. V úvodu tak byla nebezpečnější Karviná, ale Budínský své dvě nadějné střely poslal těsně vedle branky. Mimo skončily i na druhé straně pokusy Ljevakoviče a Rezka.

Karviná hrozila s blížícím se poločasem. Lingr pálil těsně vedle, Kalabiškovu hlavičku musel vyškrábnout brankář Diviš a po Šislerově hlavičce musel za překonaným gólmanem odkopávat míč Šušnjar. Neuspěl ani Budínský s ranou z dálky na začátku druhé půle.

Domácí výrazněji zahrozili až ve 49. minutě, ale při závaru nedokázali propálit karvinské obránce. A Ljevakoviče vychytal gólman.

Deset minut před koncem mohla Karviná rozhodnout, ale střelecké trápení potvrdil i Štěpanovský a v dobré pozici přestřelil. Brankář Diviš vychytal také Panáka.

Karviná na zahozené šance doplatila dvě minuty před koncem. Vondrášek poslal před branku vysoký nákop, než že by cíleně centroval, míč si ale našel Vaněček, v souboji přeskočil stopera hostů a hlavou zařídil Teplicím vítězství.

Teplice - Karviná 1:0 (0:0) 

Branka: 88. Vaněček. Rozhodčí: Berka - Hrabovský, Kříž. ŽK: Krob, Červenka (oba Teplice). Diváci: 4036.

Teplice: Diviš - Vondrášek, Král, Šušnjar, Krob - Kučera, Ljevakovič - Hyčka (68. Vošahlík), Trubač (59. Červenka), Rezek - Vaněček. Trenér: Šmejkal.

Karviná: Berkovec - Čolič, Lischka, Košťál, Vondra - Šisler, Budínský - Lingr (77. Štepanovský), Moravec, Kalabiška (81. Wágner) - Panák. Trenér: J. Weber.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články