Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Vedení fotbalové Slavie se snaží udržet Necida v týmu i pro jaro

Praha - Vedení Slavie Praha se snaží udržet svého nejlepšího střelce Tomáše Necida v týmu i pro jarní část sezony. Odchod devatenáctiletého útočníka do CSKA Moskva v zimní přestávce je jistou věcí, ale v nadějně rozehraném ročníku by nyní vedoucí celek české ligy přivítal, kdyby autor devíti podzimních gólů mohl v červenobílých barvách ještě půl roku hostovat.

Po zápase se Žižkovem to naznačil kouč Slavie Karel Jarolím, dnes to potvrdil předseda klubového představenstva Tomáš Rosen.

"Máme zájem, aby v jarní části ligy u nás hostoval," řekl Rosen. Taková varianta přitom podle něj prakticky byla součástí původní dohody obou stran při jednání o přestupu talentovaného fotbalisty, kterého kouč Petr Rada poprvé povolal do národního týmu a jenž si ve středu může proti San Marinu odbýt svoji reprezentační premiéru.

Všechno je na trenéru CSKA Moskva...

"Moskevský celek již nemůže Tomáše použít v Poháru UEFA," předložil Rosen jeden z argumentů pro možné setrvání Necida. "Ale vše bude odvislé od stanoviska trenéra CSKA. Po skončení sezony přijde údajně nový kouč a vedení ruského klubu pochopitelně čeká na jeho vyjádření," dodal Rosen.

Trenér Jarolím se k myšlence udržet Necida až do konce sezony uchýlil po zkušenosti z minulého roku. Tehdy po podzimu odešel do Anderlechtu Brusel střelec Stanislav Vlček a na hře pražského týmu se to na jaře výrazně projevilo. "To bylo varování, kterému bychom se rádi vyhnuli. Každopádně si přeji, aby Necid odehrál ještě jarní část ve Slavii," řekl Jarolím.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články