Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Zlín zahájí obhajobu v Písku, Slavii čeká Třinec a Plzeň vyzve Opavu

Praha - Cestu za obhajobou trofeje pro vítěze Českého poháru odstartují fotbalisté Zlína na půdě třetiligového Písku. Los 3. kola rovněž stanovil, že největší favorité nastoupí proti soupeřům z druhé nejvyšší soutěže. Mistrovská Slavia přivítá v Edenu Třinec, vedoucí Plzeň se střetne s Opavou a Sparta zavítá do Znojma. 

Fotbalisté Zlína ovládli finále MOL Cupu 2017
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Pikantní bitvu lze očekávat zejména ve Štruncových sadech, kde domácí Viktoria změří síly s Opavou. Během loňského ročníku MOL Cupu totiž západočeský tým ztroskotal na stejném soupeři v osmifinále (2:4). O pohárovou motivaci mají proto svěřenci trenéra Pavla Vrby postaráno poměrně brzy.

Slezský FC, který se netají ambicemi postoupit mezi elitu, pojede do Doosan Areny s pokorou a touhou znovu překvapit. "Chtěli jsme hrát v Městských sadech proti ligovému soupeři. Sice jsme ho dostali, ale bohužel venku. Pojedeme na krásný stadion a věřím, že navážeme na poslední vzájemný souboj," prohlásil kapitán Jan Žídek.

Slavia bude před vlastními příznivci jednoznačným favoritem proti Třinci, naopak trápící se Spartu čeká v domácím prostředí nebezpečné Znojmo. Zlín odehraje zápas na půdě předposledního celku ČFL Písku, Mladá Boleslav přivítá exligovou Příbram, Jablonec se utká s Viktorií Žižkov, Liberec nastoupí v Hodoníně a Teplice v Táborsku.   

Úředním hracím dnem 3. kola MOL Cupu je středa 20. září od 17 hodin. O definitivních termínech jednotlivých duelů se však teprve rozhodne.

Los 3. kola domácího fotbalového poháru MOL Cupu:

Sokol Živanice - Sigma Olomouc, FK Hodonín - Slovan Liberec, FC Písek - Fastav Zlín, 1. HFK Olomouc - FC Hradec Králové, Jiskra Domažlice - Dukla Praha, TJ Valašské Meziříčí - Baník Ostrava, Slavia Kroměříž - MFK Karviná, FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram, Slavia Praha - Fotbal Třinec, Viktoria Plzeň - SFC Opava, 1. SC Znojmo - Sparta Praha, FK Jablonec - Viktoria Žižkov, Vysočina Jihlava - Baník Sokolov, MAS Táborsko - FK Teplice, FK Ústí nad Labem - 1. FC Slovácko, Bohemians Praha 1905 - Vlašim.

Zdroj
ČT sport, sfc.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články