Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Mourinho daroval medaili fanouškovi. Bude si to navždy pamatovat, řekl

Skopje - Stěžoval si, že první gól vstřelil Real Madrid z ofsajdu. Porážku 1:2 nicméně José Mourinho, trenér Manchesteru United, skousl s nadhledem. Dokonce se po utkání o Superpohár UEFA prezentoval nevšedním gestem, když věnoval svou medaili jednomu z fanoušků.

José Mourinho
zdroj: REUTERS autor: Peter Cziborra

"Byl to malý kluk v dresu United. Netuším, odkud přijel. Ale myslím, že na to nikdy nezapomene. Když vyhraju, tak si někdy neschovávám medaile, takže si představte, když prohraju," prohlásil v nečekaně dobrém rozpoložení Mourinho. "U mě by medaile skončila někde doma, ten kluk z toho bude v sedmém nebi," dodal.

Dle svého zvyku si opět rýpnul do rozhodčích, neboť Casemiro otevřel skóre z ofsajdu. Po přestávce přidal druhý gól Isco a letní posila Romelu Lukaku už dokázala jen snížit. "Myslím, že jsme si vedli dobře. Prohráli jsme o jednu branku, první padla z ofsajdu, takže při použití videa by to bylo 1:1 a hrálo by se prodloužení," pokračoval rodák ze Setúbalu.

"Myslím, že Real mohl dát více gólů, ale my také. Hlavně v první půli nás přehrávali, nejlepší byli mezi 20. a 40. minutou. Ve druhém poločase jsme jim ovšem přidělali starosti. Byl jsem spokojený s tím, jak jsme zareagovali. Myslím, že jsme na tom lépe, než když jsme na konci minulé sezony vyhráli Evropskou ligu," zakončil Mourinho.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Real Madrid - Manchester United
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články