Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Milojevič drží hráče Crvene Zvezdy při zemi. Sparta je pořád favorit, řekl před odvetou

Praha – Jeho Crvena Zvezda Bělehrad sice první utkání 3. předkola Evropské ligy doma proti Spartě ovládla 2:0, kouč srbského týmu Vladan Milojevič přesto stále zůstává při zemi. Před odvetou na Letné považuje Pražany stále za favorita, jelikož byli nasazení a česká liga je dle něj velmi kvalitní. Přímý přenos odvety Sparta Praha – Crvena Zvezda Bělehrad sledujte na ČT sport a webu ctsport.cz od 18:50.

Utkání CZ Bělehrad - AC Sparta Praha
zdroj: ČTK/AP

"Sparta byla při losování nasazená a tuhle roli neměla zbytečně. Takže se na pozici favorita dívám stejně jako před prvním zápasem," řekl Milojevič. "Český fotbal je mimořádně kvalitní a stejně tak i česká liga. Není náhoda, že má každý rok několik zástupců v pohárech a není náhoda, že v příštím roce půjde její vítěz přímo do Ligy mistrů," přidal.

V odvetě chce Milojevič vsadit na podobný styl jako v domácím utkání. "Nevím, jak bude hrát Sparta, ale ani se o tom nesnažím přemýšlet. Přemýšlím o hře svého týmu a hráčů," uvedl. "Nebudeme měnit styl hry, ale také moc dobře vím, že do utkání vstupují nepředvídatelné situace, spousta faktorů. Na to musím vždy reagovat a uvidíme, komu to zítra vyjde lépe," přidal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta se chystá na odvetu s CZ Bělehrad

Zatímco Sparta ještě nevyhrála soutěžní zápas, Crvena Zvezda naopak neprohrála a z posledních čtyř utkání má skóre 9:0. "Je to příjemná série, ale proti Spartě nic neřeší," řekl Milojevič. "Pana Stramaccioniho si velmi vážím, měl jsem možnost proti němu hrát loni během našeho působení v Řecku," uvedl bývalý kouč Panioniosu.

"Je to jeden z plejády mladých italských odborníků, takže od něj lze očekávat úplně všechno. Uvidíme, komu to zítra vyjde lépe. První zápas byl jen poločas," řekl. "Proto jsem chtěl, aby hráči zůstali při zemi a vážili si každého soupeře, protože Sparta si to zaslouží. Ale také jsem chtěl, aby se nikoho nebáli," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články