Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Kalas podepsal s Chelsea novou smlouvu, vzápětí odešel opět hostovat do Fulhamu

Londýn – Tomáš Kalas i příští sezonu odehraje v dresu Fulhamu. Do druholigového anglického celku ho znovu zapůjčila Chelsea, s níž český reprezentant předtím prodloužil smlouvu na další čtyři roky.

Tomáš Kalas v dresu Fulhamu
zdroj: ČTK/PA autor: Adam Davy

Čtyřiadvacetiletý Kalas je hráčem Chelsea už od svých sedmnácti let, poté co v létě 2010 přestoupil z Olomouce. Během sedmi let se mu však nepovedlo prosadit se natrvalo do prvního týmu a většinu času tak strávil na hostováních v Arnhemu, Kolíně nad Rýnem, Middlesbrough a naposledy ve Fulhamu. Tam patřil k důležitým oporám a pomohl týmu do play-off o postup do nejvyšší soutěže, v němž ale Fulham neuspěl.

Během léta se dohodl s Chelsea na prodloužení smlouvy do roku 2021 a odjel s týmem na soustředění, nakonec ale bude pokračovat ve Fulhamu. Ten ho získal na další roční hostování, což patřilo k prioritám klubu při posilování kádru.

"Jsme nadšeni, že máme Tomáše zpátky. Oceňujeme, jak za nás v minulé sezoně bojoval. Ukázal nejen skvělé schopnosti, ale také velké srdce a oddanost. Věříme, že s ním nás čeká skvělá sezona," řekl sportovní ředitel Fulhamu Tony Khan.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články