Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Pocity jsou rozporuplné. Měli jsme ze zápasu vyždímat víc, řekl po výhře Škoda

Praha – Úkol vyhrát a udržet čisté konto se svými spoluhráči splnil. Kapitán Slavie Milan Škoda ale po výhře 1:0 v úvodním duelu 3. předkola Ligy mistrů nad BATE Borisov úplně spokojený nebyl. Pražané totiž hráli 70 minut přesilovku, během níž nevyužili spoustu šancí.

Kapitán Slavie Milan Škoda v zápase proti BATE Borisov
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

"Před zápasem bychom to asi brali. Říkali jsme si hlavně vyhrát a nedostat gól, to jsme splnili. Ale asi všichni cítíme, že jsme měli ze zápasu vyždímat víc," připustil Škoda.

"Teď jsou pocity rozporuplné, ale pozitivní. Kdybychom uhráli lepší výsledek, tak by odveta byla jednodušší. Ale jedeme tam vybojovat postup," dodal.

Právě Škoda se postaral o jediný gól, když ve 20. minutě proměnil penaltu po faulu na Michala Frydrycha. "Penalta byla jasná. Zda to bylo i na červenou kartu, to nevím," řekl Škoda. "Na penaltu jsem si věřil. Kopu je poslední dobou, proměňuju, tak jsem šel. Věděl jsem, kam to chci kopnout," uvedl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia Praha - BATE Borisov

Ačkoli měla Slavia po celý zápas velký tlak, další gól už nepřidala. "Těžko jsme se tam dostávali, protože po vyloučení byli zatažení. Kdyby zůstali v jedenácti, tak bychom tam možná měli víc prostoru. Ale nechci říkat, že nám jejich vyloučení ublížilo. Jen to bylo něco jiného," hodnotil Škoda.

"Možná jsme to párkrát zbytečně nakopli, ale bylo těžké se tam prokombinovat," dodal.

Přesto měla Slavia tři velké šance, tu poslední právě Škoda, který hlavou trefil tyč. "Cítil jsem, že druhý gól potřebujeme. Věřil jsem, že ještě šance přijde a dám gól, ale skončilo to na tyčce, takže jsem fakt zuřil," přiznal Škoda.

Rovněž litoval toho, že sudí neodpískal další penaltu. Což prý mohl. "Jedna tam byla jasná. Centr do vápna trefil jednoho z nich do ruky, akorát rozhodčí asi neměl odvahu písknout další penaltu," prohlásil kapitán Slavie.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články