Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Turnaj legend ovládla Olomouc, v Brně se představila i Barcelona

Brno ‒ V prvním ročníku turnaje legend v malém fotbalu v Brně triumfovala Sigma Olomouc, která ve finále přehrála Spartu Praha 5:0. Po dvou brankách vsítili Josef Mucha a David Kobylík, jeden gól dal Tomáš Ujfaluši. Na turnaji se představila také Barcelona, která podobně jako Slavia vypadla v semifinále.

Petr Švancara na turnaji legend v utkání proti Barceloně
zdroj: ČTK autor: Zehl Igor

"Považuji za geniální myšlenku zorganizování tohoto turnaje. I když právě umělá tráva nebyla ideální pro naše kolena. Tým jsme poskládali na poslední chvíli. Proto mám obrovskou radost z toho, že se nám podařilo vyhrát. A k tomu jako bonus porazit i slavnou Barcelonu," uvedl devětatřicetiletý Ujfaluši, jenž byl jednou z hlavních hvězd turnaje. Sigma vyřadila Barcelonu v semifinále po výsledku 1:0.

Mezi deseti týmy přijel ze zahraničí krom Barcelony také Slovan Bratislava, který vypadl ve skupině. "Příští rok chceme uspořádat druhý ročník. Mým snem je, aby se v něm představil i slavný Diego Maradona," řekl bývalý fotbalista Petr Švancara, který akci organizoval společně s Luďkem Zelenkou.

Turnaj byl předehrou mistrovství Evropy v malém fotbalu, které se uskuteční od 9. do 17. června v provizorní aréně s tribunami pro pět tisíc diváků v místě bývalého zimního stadionu za Lužánkami.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalová exhibice v Brně přilákala i bývalé hráče Barcelony
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články