Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Plzeň už nakupuje – první posilou je Živulič ze Zlína

Plzeň – Liga skončila a začíná doba přestupů. První posilu už hlásí Viktoria Plzeň, je jí chorvatský záložník Diego Živulič, který přichází po vypršení smlouvy ze Zlína. S druhým celkem právě skončené ligové sezony podepsal tříletý kontrakt.

Diego Živulič ještě ve zlínském dresu a Josef Šural
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Je to pro mě důležitý krok, velmi pozitivní. Viktoria je velmi známý český klub, který pravidelně bojuje o titul, a navíc hraje evropské poháry. Její zájem mě překvapil a hned jsem věděl, že je to obrovská motivace," řekl Živulič pro plzeňský web.  

Odchovanec Rijeky přišel do Zlína v roce 2014. V první lize nastoupil do 37 utkání, v nedávno skončeném ročníku nastoupil čtrnáctkrát. Zatím ještě nedal gól. "Jsem středopolař, mojí silnou stránkou je síla a dobrá technická vybavenost. Věřím, že Viktorce pomohu," uvedl Živulič.    

"Od Diega si slibujeme posílení středové řady. Jde o velmi kvalitního fotbalistu," řekl generální manažer plzeňského klubu Adolf Šádek.  

Živulič se v kabině Viktorie potká s bývalými spoluhráči ze Zlína stoperem Tomášem Hájkem a útočníkem Tomášem Poznarem. "Samozřejmě jsem se jich ptal, jak to tady funguje. Všechno chválili, měl jsem samé pozitivní zprávy," uvedl záložník.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články