Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Titul jsme ztratili už v Jablonci, tam se to lámalo, přiznal kapitán Hubník

Plzeň – Plzeň přišla o titul v Jablonci. To si myslí kapitán fotbalistů Plzně Roman Hubník o zápase, v němž jeho celek ztratil ve druhém poločase 2:0 a utkání skončilo remízou 2:2. Dvaatřicetiletý obránce ale bere i druhé místo v lize jako úspěch a poblahopřál k titulu Slavii. 

Roman Hubník
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Hubník se po závěrečné výhře nad Jihlavou vrátil k zápasu v Jablonci. „Tam jsme za stavu 2:0 ztratili vítězství. Tam se to  lámalo a Slavia si potom konec uhrála. Já před jarem říkal, že se bude hrát až do posledního kola, což se vyplnilo. Musíme pogratulovat Slavii," řekl s tím, že druhé místo je také hezké. "Myslím, že to ocenili i fanoušci,“ dodal.

V posledním utkání už nemohla Viktoria udělat víc. „Chtěli jsme zápas vyhrát a dneska to bylo už jenom o Slavii. Chtěli jsme poděkovat našim fanouškům vítězstvím a za to jsem strašně rád," řekl kapitán týmu.

Výsledek ze Strahova, kde Slavia s Brnem hrála, se dozvěděl až těsně před koncem zápasu s Jihlavou. "Nevím, jestli to někdo zjišťoval. Já až za stavu 2:0, když jsem se šel občerstvit. Výsledek jsem neznal, spíš jsem trošku tušil podle chování lidí. Myslel jsem, že asi Slavia vede, ale my jsme chtěli zápas s Jihlavou vyhrát," konstatoval.

Slávisté podle něj nebyli v sezoně výrazně lepší než Viktoria. "Slavia měla také problémy, spoustu zápasů vyhrála se štěstím. My podzim zvládli na velice dobré úrovni. Není jednoduché hrát Evropskou ligu a ligu zároveň. To jaro jsme jak my, tak Slavia, poztráceli hodně bodů a v konečném součtu je Slavia před námi," uvedl bývalý reprezentant.  

Už teď myslí na letní přípravu, v níž plzeňské fotbalisty jako hlavní kouč povede po delší době opět strůjce plzeňských úspěchů Pavel Vrba. "Na tu spolupráci se těším, trenéra Vrbu znám. Určitě bude příprava velice náročná a uvidíme, jakého soupeře budeme mít ve třetím předkole Ligy mistrů. Hlavně musíme dobře potrénovat a připravit se na podzimní část sezony," konstatoval bývalý hráč Olomouce, FK Moskva, Herthy Berlín nebo Sparty.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články