Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Výsledky ankety (Ne)zlatý míč: Absolutním vítězem je "Zlý muž" Miroslav Pelta

Praha – Netradiční fotbalová anketa o (Ne)zlatý míč zná své vítěze. Tím absolutním se stal Miroslav Pelta, kterému za pět dní dali fanoušci na sociálních sítích ČT sport nejvíce hlasů a porazil zbylou čtveřici vítězů jednotlivých kategorií.

Pro bývalého předsedu FAČR Peltu jste hlasovali i v kategoriích, ve kterých nominovaný vůbec nebyl (snad s výjimkou kategorie Fintil sezony). Svou divokou kartu v kategorii Zlý muž sezony ale Pelta proměnil v suverénní vítězství, když dostal vůbec nejvíce hlasů napříč všemi kategoriemi. 

V estetické kategorii Fintil sezony potvrdil roli velkého favorita Lukáš Vácha. Jasné vítězství sparťanského záložníka neohrozil ani barevný přeliv Martina Zemana. Zatímco takový Miroslav Pelta ze svého triumfu v předcházející kategorii asi příliš velkou radost mít nebude, věříme, že vyhlášeného modemana titul Fintila sezony opravdu potěší!

V kategorii Překvapení sezony svedli těsný souboj o vítězství bývalý kouč Sparty David Holoubek a tým Teplic. Zatímco Holoubek dostal nejvíce hlasů na Twitteru, Teplice triumfovaly na Facebooku a to rozhodlo. Překvapením sezony se tedy stávají Teplice za nečekaně dobré výkony v celém ročníku ligy.

Když může v anketě Největší Čech bodovat Jára Cimrman, proč byl nemohl kategorii Čahoun sezony ovládnout 170 centimetrů vysoký Václav Pilař. A přesně to se stalo. Příběh plzeňského bojovníka předčil všechny opravdové čahouny. Jak vidno, na výšce prostě někdy nezáleží.

V kategorii Srdcař sezony dostal nejvíce hlasů Jindřich Trpišovský. Liberecký trenér s příkladným vztahem ke svému klubu předčil všechny včetně Františka Straky, jehož jméno kategorie nesla. Věhlasný propagátor olivového oleje a tataráku, který v Egyptě zbořil Facebook, obsadil až čtvrtou příčku.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články