Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Boleslav je po remíze s Jabloncem posledním semifinalistou Tipsport ligy

Mladá Boleslav - Fotbalisté Mladé Boleslavi využili domácího prostředí a jako poslední tým postoupili do Final Four Tipsport ligy. Středočeskému týmu stačila v závěrečném utkání skupiny B remíza 1:1 s Jabloncem, díky níž před soupeřem udržel první místo v tabulce. Finálový turnaj budou o víkendu hostit znovu Středočeši.

Trenér Svědík a asistent Saňák
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Jablonec potřeboval k posunu na první příčku a postupu zvítězit. K výhře se přiblížil v 29. minutě, kdy se poprvé v jeho dresu prosadila tečovanou střelou čerstvá posila Jaroslav Zelený.

V 52. minutě ale rozhodl o remíze domácí Jan Chramosta, který se na hranici vápna zbavil dvou protihráčů a zamířil přesně k tyči.

Jablonečtí mohli tři minuty před koncem strhnout postup na svou stranu, ale mladoboleslavský gólman podle rozhodčích udržel nebezpečnou hlavičku před brankovou čárou.

V sobotním semifinále se nejprve Mladá Boleslav od 11:00 utká s Bohemians 1905, druhou dvojici tvoří dva druholigové celky Pardubice a slovenský Poprad. Finále je na programu v neděli.

Je nám líto, video expirovalo.
Boleslav remizovala v Tipsport lize s Jabloncem a je v semifinále

Fotbalová Tipsport liga:

Skupina B (Mladá Boleslav):

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1:1 (0:1)

Branky: 52. Chramosta - 29. Zelený.

Mladá Boleslav: I. poločas: Vejmola - Křapka, Da Silva, Král, Keresteš - Jánoš, Mareš - Vukadinovič, Magera, Fabián - Mebrahtu. II. poločas: Šeda - Pauschek, Da Silva, Král, Fleišman - Valenta, Levin - Přikryl, Železník, Nečas - Chramosta. Trenér: Svědík.

Jablonec: I. poločas: Valeš - Pernica, Beneš, Hübschman, Zelený - Trávník, Jiráček - Diviš, Pospíšil, Hanousek - Doležal. II. poločas: Valeš - Jankovič, Beneš, Kouřil, Zelený - V. Kubista, Trávník - Mehanovič, Pospíšil, Končal - Mihálik. Trenér: Klucký.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy