Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Realu sudí přepískávají, nás poškozují. Chceme fotbal, ne ruletu, stěžuje si Piqué

Madrid – Emotivní dohru měla porážka Barcelony 1:2 na půdě Bilbaa v úvodním střetnutí osmifinále Španělského poháru. Stoper Katalánců Gerard Piqué se tvrdě opřel do rozhodčích. Ti podle něj přepískávají úhlavnímu rivalovi Realu Madrid, zatímco obhájce titulu poškozují.

Gerard Piqué
zdroj: REUTERS autor: Vincent West

Piquému se nelíbilo, že hlavní arbitr David Fernández Borbalán v úvodním osmifinále Španělského poháru neposoudil zákroky na něj a brazilského útočníka Neymara jako penaltové.

"Pokutový kop na Neymara byl úplně jasný a ten na mě také. Ale my už víme, jak tohle funguje," řekl Piqué.

Obhájci trofeje na stadionu San Mamés nedokázali vyrovnat, přestože v Bilbau dohrávali ve dvojnásobné přesilovce po vyloučení Raúla Garcíi a Andera Iturraspeho. Barcelonským rovněž vadilo, že červenou kartu nedostal ještě domácí Aritz Aduriz za úder do krku Samuela Umtitiho.

Piqué naznačil, že sudí ve středečním pohárovém osmifinále se Sevillou pomohli Realu Madrid k domácí výhře 3:0 i diskutabilní penaltou po přihraném pádu Luky Modriče.

"Všichni jsme viděli, co se dělo v zápase Realu se Sevillou. Od úvodního výkopu do poslední minuty. Chceme hrát fotbal, ne ruletu, kterou z toho rozhodčí dělají," prohlásil španělský reprezentant.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články