Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Proti Fiorentině nás čeká kondiční trénink. Strach z toho ale nemáme, prozradil Coufal

Florencie – Domácí budou hodně u míče a nás čeká spousta běhání. Tak podle Vladimíra Coufala bude vypadat duel Liberce na půdě Fiorentiny v rámci Evropské ligy. Pravý bek Slovanu se však favorita nebojí. Naopak věří, že to díky výborné kondici zvládnou a na půdě lídra skupiny překvapí. Textový on-line přenos z utkání sledujte na našem webu od 21:05.

"Víme, jak Fiorentina hraje. Jsou silní na míči, drží balon a neradi ho dávají z kopaček. Takže to pro nás bude opravdu takový kondiční trénink," řekl Coufal s úsměvem na tiskové konferenci před zápasem.

"Ale nemáme z toho strach. Na takové zápasy se těšíme a trenér ví, že jsme fyzicky neskutečně našlapaní. Takže z toho nemáme obavy," dodal čtyřiadvacetiletý pravý obránce.

Jeho celek má po polovině skupiny na kontě jen jeden bod, je v tabulce poslední a nutně potřebuje ve Florencii bodovat, nejlépe vyhrát. "Všichni víme, jaké to je utkání, jaká situace ve skupině je. Můžeme tu pouze překvapit. Ale nemám rád slovo poslední, takže to rozhodně jako poslední šanci nebereme," prohlásil Coufal.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec nemá z Fiorentiny strach, musí ale podat maximální výkon

Florencie na něj udělala velký dojem, fotbalová atmosféra je podle něj cítit na každém kroku. "S klukama jsme měli trochu času a šli jsme se projít po městě. Kromě toho, že je to krásné město, jsme narazili asi na 99 fanshopů. Všude nám říkali, že se uvidíme zítra na stadionu, bylo to skvělé," smál se Coufal.

"Chtěl bych, aby přišel plný stadion, to asi nepřijde. Ale doufám, že diváci vytvoří skvělou kulisu, ve které se bude hrát skvělý fotbal," dodal Coufal, který dělal v posledních zápasech libereckého kapitána.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články