Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Juventus znovu láká úspěšného Nedvěda do svého týmu

Turín - Po skvělém úspěchu českého fotbalisty Pavla Nedvěda ve středečním představení v Boloni, musí hráč znovu zvažovat, s kým podepíše smlouvu. Kouč Claudio Ranieri prohlásil, že by šestatřicetiletého záložníka rád viděl v týmu i v dalších dvou sezonách.

zdroj: ČT4

Ranieri má být Nedvědovi za co vděčný. Juventusu se v minulých týdnech nedařilo a více než měsíc čekal na vítězství. Ale když se začalo mluvit o možném Ranieriho odvolání, "Stará dáma" zabrala i díky výraznému příspěvku českého hráče. Nedvěd přihrávkou připravil gól v důležitém utkání Ligy mistrů proti Realu Madrid, nyní zazářil i proti Boloni.

"Pavel ví, že bych si přál, aby kontrakt obnovil. Přál bych si, aby podepsal na další dva roky, protože on si teď fotbal užívá, což je důležité," prohlásil Ranieri po zápase v Boloni. Bývalému kapitánovi české reprezentace, který se před dvěma lety rozloučil s kariérou v národním týmu, smlouva v Juventusu vyprší po letošní sezoně. Ale rodák ze Skalné se ke své budoucnosti zatím jednoznačně nevyjádřil.

"V mém věku musím žít ze dne na den. Zatím přesně nevím, kdy skončím. Juventus se mnou má nějaké plány, ale ještě jsem se nijak nerozhodl," citoval Nedvěda v pondělí server fifa.com. Z Nedvědových dalších slov však vyplynulo, že loučení s fotbalem by pro něj bylo těžké. "Fotbalem jsem žil dvacet let, teď budu začínat nový život. Nebude to jednoduché," podotkl.

Fanoušci si na jeho vyjádření podle všeho budou muset ještě několik měsíců počkat. Nedvěd pokaždé nechával rozhodování o pokračování kariéry až na letní měsíce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články