Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Zlínskou euforii kazí zranění opory, Živulič má zlomenou zánártní kost

Mladá Boleslav – Vítězstvím na půdě Hradce Králové prodloužili fotbalisté Zlína sérii bez porážky a zároveň své postavení v čele nejvyšší soutěže. Zisk tří bodů má však i své stinné stránky. Ševci se několik týdnů budou muset obejít bez jednoho ze svých klíčových hráčů Diega Živuliče. Chorvatský záložník utrpěl během zmíněného utkání zlomeninu zánártní kosti. 

"Má zlomenou nártní nebo zánártní kůstku. Je to pro nás obrovský problém. Máme v mužstvu další hráče, Diego je ale výjimečný hráč včetně povahových rysů. Je to pro nás velká ztráta," uvedl trenér Bohumil Páník.

Podle prvních odhadů by se měl čtyřiadvacetiletý defenzivní středopolař léčit zhruba pět týdnů. "Věřím, že stihne na podzim ještě něco odehrát. Před námi je čtrnáctidenní reprezentační pauza, takže čas hraje taky pro nás. Je to borec, který se dokáže do hry velice rychle dostat," pokračoval devětapadesátiletý kouč.

Odchovanec Rijeky přišel do Zlína v roce 2014 a letos patří mezi klíčové postavy senzačního lídra první ligy. "Já jsem v týmu ještě takového hráče neměl. Navíc je z Balkánu a má vlastnosti západního fotbalisty. Je to profesionál každým coulem. Doufám, že se dostane opět rychle do formy a budeme ho mít za šest týdnů zpět na hřišti," zakončil Páník.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články