Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Dortmund deklasoval dalšího soupeře, tentokrát vyhrál 5:1 ve Wolfsburgu

Wolfsburg – Vynikající aktuální formou se momentálně pyšní fotbalisté Borussie Dortmund, na což během sedmi dnů doplatil již třetí soupeř. Po šestigólových kanonádách do sítí Legie Varšava a Darmstadtu rozstříleli svěřenci Thomase Tuchela ve vloženém kole bundesligy i ambiciózní Wolfsburg (5:1), čímž poskočili do čela německé ligy před duo Bayern-Hertha, které však odehrálo o zápas méně.

Pierre-Emerick Aubameyang a André Schürrle
zdroj: Stringer

Dvěma góly přispěl k vítězství kanonýr Pierre-Emerick Aubameyang, jenž má v letošním ligovém ročníku průměr jedné branky na zápas.

Darmstadt po debaklu od Borussie odvrátil v utkání s Hoffenheimem (1:1) další porážku ve druhé minutě nastavení, kdy Denys Olijnyk srovnal skóre. Hosté tak remizovali i počtvrté v sezoně. Pavel Kadeřábek odehrál celý zápas.

Vynikající start naopak potvrdil Frankfurt. Na půdě Ingolstadtu zvítězil brankami Abrahama s Oczipkou 2:0 a v tabulce je čtvrtý. Domácím patří se ziskem jediného bodu patnáctá příčka.

Podobné starosti mají rovněž fotbalisté Hamburku, kteří odjeli z Freiburgu s prázdnou po porážce 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil v 70. minutě střídající Petersen.

Výsledky 4. kola německé fotbalové ligy:

Darmstadt - Hoffenheim 1:1 (90.+2 Olijnyk - 46. Kramarič), Freiburg - Hamburk 1:0 (70. Petersen), Ingolstadt - Eintracht Frankfurt 0:2 (45.+2 Abraham, 50. Oczipka), Wolfsburg - Dortmund 1:5 (53. Didavi - 16. a 62. Aubameyang, 4. Guerreiro, 58. Dembele).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články