Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Jablonec prospal v poháru první půli, z postupu se raduje Zlín

Jablonec - Fotbalisté Jablonce potvrdili, že nejsou v optimální pohodě. Po ligových porážkách v Liberci a s Teplicemi neuspěli ani v osmifinále Poháru ČMFS, v němž doma podlehli Zlínu 1:2. Severočeši prospali první půli, po změně stran stihli jen snížit.

Krajně nevlídné počasí přilákalo na liduprázdný jablonecký stadion jen tři stovky diváků, kteří se v úvodu nestačili divit. Hosté z první vážnější akce skórovali, když si v 11. minutě zaběhl za obranu na krásnou Malárovu přihrávku Musil a obhodil gólmana Špita.

Od té doby byl Zlín aktivnějším celkem a nesrazilo ho ani nucené vystřídání brankáře Baránka. Hru domácích stejně jako v neděli proti Teplicím provázela velká řada nepřesností a hráčům chyběl i pohyb bez míče. Jablonecký zmar byl patrný v nastavení první půle, kdy z pravé strany přes Krejčího odcentroval Musil, míč v šestnáctce podskočil Huber a za ním číhající Kroupa poslal hlavou míč do protipohybu Špita.

Do druhé půle poslal domácí kouč František Komňacký čerstvé Lafatu s Michálkem a Jablonec se zvedl. V 52. minutě vsítil kontaktní gól ranou do středu branky kapitán Pavlík a domácí ještě víc ožili. V největší šanci ale selhal v hektickém závěru tísněný Klapka, před kterým byla prázdná branka, a hosté si tak zahrají jarní čtvrtfinále.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články