Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Trenéra Habance čeká soupeř, kterému ještě loni šéfoval lavičku

Brno - V Brně se chystá prestižní souboj zejména pro domácího trenéra Svatopluka Habance, který se postaví proti Slovácku, odkud v létě přišel. A na obou stranách se chřestí zbraněmi - Habanec nic jiného než výhru Brněnských nepřipouští, hráči Slovácka mají o chuť do hry postaráno. Přímý přenos duelu FC Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko sledujte na ČT sport od 17:50.

Svatopluk Habanec
zdroj: ČT Brno

"Nebudu zastírat, že tento zápas po mém čtyřletém působení ve Slovácku bude jiný. Našeho soupeře znám ze všech ligových týmů nejlépe. Naším prvořadým cílem jsou tři body, o ničem jiném nemůžeme diskutovat. K utkání musíme přistoupit zodpovědně," řekl Habanec.

Nezvyklý bude z tohoto pohledu zápas i pro hráče Slovácka. "O motivaci máme vzhledem k trenéru Habancovi na brněnské lavičce postaráno. Samozřejmě i on se bude proti nám chtít vytáhnout," tuší obránce Tomáš Rada. Rozjetý Zlín se pokusí v pondělí navázat na vydařený vstup do sezony proti nováčkovi z Karviné.

A Habancův nástupce na postu trenéra 1. FC Slovácka Stanislav Levý si přeje navázat na poslední zápas proti Bohemians. "Soupeř před sezonou posílil, získal zkušené hráče Litsingiho, Štohanzla. Uvidíme, zda poprvé nastoupí i Polák. Velmi nebezpečný je v pokutovém území Řezníček. Tým Zbrojovky je vyvážený ve všech řadách, čeká nás další těžká zkouška," zhodnotil před zápasem kvality soupeře s dodatkem, že bez zbytečných chyb nedostanou jeho svěřenci laciné góly.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články