Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Costa bude pokračovat ve Spartě, klub začal přípravu

Praha - Sparta si zajistila další služby obránce Costy. Reprezentant Zimbabwe se s klubem dohodl na nové smlouvě. Potvrdil to generální ředitel klubu Adam Kotalík. Klub zároveň zahájil svou letní přípravu na novou sezonu.

Costa Nhamoinesu
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

"S Costou ladíme poslední detaily nové smlouvy, která by měla být brzy podepsána," prohlásil Kotalík. Costa přišel do Sparty před třemi lety a vypracoval se v oporu základní sestavy. V poslední době se však vzhledem ke končící smlouvě spekulovalo o jeho možném odchodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta zahájila přípravu na novou sezonu

Na prvním tréninku se trenérovi Zdeňku Ščasnému hlásil také Patrik Schick, o kterého mají údajně zájem AS Řím a Sampdoria Janov. "Na italských serverech vychází zprávy, nad kterými zůstává rozum stát a kroutíme nad nimi hlavou," uvedl Kotalík. "Máme jednu oficiální písemnou nabídku a není úplně nezajímavá, takže ji zvažujeme. Konzultujeme ji s majitelem, ale není to v takové fázi, aby uspokojila naše požadavky a byla podle našich představ," dodal.

Zdeněk Ščasný o možném příchodu Tomáše Rosického: "Slyšel jsem názor, že pro Rosického není česká liga dobrá a měl by jít do zahraničí. Naopak si myslím, že kdyby šel do zahraničí, požadoval velkou smlouvu a pak byl zraněný, tak by mu to s prominutím omlátili o hlavu. My s jeho problémy počítáme a přesto ho chceme. Proto si myslím, že Sparta by pro Tomáše byla ideální."

V klubu se hlásil také záložník Aleš Čermák. "Je to skvělý návrat. Uvidíme, jak se zapracuju a jak budu vypadat v přípravě. Jsem moc rád, že si mě Sparta stáhla. Šel jsem okamžitě - každý hráč čeká na to, kdy Sparta zavolá. Je to sen každého hráče," říkal na srazu týmu Čermák.

"Jsem přesvědčen, že někteří hráči, co se vrátili z hostování, zůstanou napevno. Nechci jmenovat, ale předpoklad, že zůstane Čermák, je zřejmý a stejně na tom je i Schick, pokud neodejde," uvedl Ščasný.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta zahájila přípravu s Čermákem i Schickem


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články