Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Ronaldo kvůli stehnu nedokončil trénink. Na finále LM ale budu připraven, ujišťuje

Madrid – Fanouškům Realu Madrid zatrnulo, vše by ale mělo být v pořádku. Hlavní hvězda týmu Cristiano Ronaldo nedokončil trénink před blížícím se finále Ligy mistrů kvůli problémům se stehenním svalem. Portugalský reprezentant však následně ujistil příznivce, že v sobotu by měl být na duel proti městskému rivalovi Atléticu připraven.

Cristiana Ronalda trápil během tréninku stehenní sval
zdroj: ČTK/EFE/ autor: Chema Moya

Ronaldo si poranil stehno při srážce s brankářem Kikem Casillou a nedokončil třetí trénink za sebou. "Byla to jenom maličkost, nakopnutí, za pár dní budu v pohodě," řekl Ronaldo, který kvůli zdravotním problémům nezasáhl do úvodního semifinále s Manchesterem City.

Jednatřicetiletý útočník se dokonce cítí lépe než před dvěma lety, kdy Real ve finále LM zdolal Atlético 4:1 po prodloužení a slavil jubilejní desátý triumf v elitní soutěži. Tehdy Ronaldo gólem z penalty uzavřel skóre.

"Mám sice menší zranění, ale to je u nejvytíženějšího hráče týmu v sezoně normální. Kromě toho problému na tréninku jsem v té nejlepší formě," upozornil trojnásobný držitel Zlatého míče.

Pokud v Miláně skóruje, bude to jeho 17. zásah v tomto ročníku Ligy mistrů, čímž vyrovná svůj dva roky starý rekord. "Rád bych své maximum vyrovnal, nebo ještě lépe překonal. Ale nejsem tím posedlý. Rekord je můj bez ohledu na to, zda dám ve finále gól. Nejdůležitější je, abychom vyhráli," prohlásil Ronaldo.

"Čeká nás zápas našich životů. Věřím, že jsme lepší, ale musíme odehrát dobré utkání. Myslím, že v sobotu vyhrajeme a znovu nad hlavu zvedneme trofej," dodal bývalý fotbalista Sportingu Lisabon a Manchesteru United.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články