Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Mešanovič: Měli jsme spoustu šancí, ale prostě to tam nechtělo spadnout

Jihlava – Po zimním přestupu do Slavie se vrátil zpátky do Jihlavy. Tentokrát jako soupeř. Pro Murise Mešanoviče to však nebyl ideální comeback. Pražané nedokázali proměnit žádnou šanci, sám bosenský útočník nedal dvě tutovky a utkání nakonec skončilo nečekanou remízou 0:0.

Muris Mešanovič ze Slavie a jihlavský maskot
zdroj: ČTK autor: Pavlíček Luboš

"Strávil jsem tady hezkých pět let, takže z tohoto pohledu to pro mě byl trochu zvláštní zápas. S výsledkem ale spokojeni být nemůžeme. Měli jsme snad šest nebo sedm šancí, ale ani jednu jsme neproměnili. Zkrátka nám to nechtělo do branky spadnout," litoval Mešanovič.    

Sám měl dvě šance, ale na trefu z úvodního jarního kola proti Brnu nenavázal a jubilejní desátý gól v ligové sezoně nepřidal. Nejprve v prvním poločase zůstal na malém vápně úplně sám, ale mířil mimo. Na startu druhé půle potom přízemní střelou trefil tyč.

"Mrzí mě hlavně ta první šance, kdy jsem měl trefit bránu. Šlo to řešit daleko lépe. Nevím, co se v tu chvíli stalo. Myslel jsem si totiž, že stojím v ofsajdu, ale asi jsem v něm nakonec nebyl," podotkl pětadvacetiletý útočník.

Neuměl si vysvětlit, proč Slavia v koncovce selhala. "Nevím, ale těch šancí jsme měli opravdu hodně. Je velká škoda, že jsme některou z nich nedokázali proměnit. Ve druhé půli jsem hned na začátku nastřelil tyčku a pak už jsme neměli nic. Jestli nás začala svazovat nervozita, to nevím. O to větší škoda toho prvního poločasu, kdy jsme měli šancí hodně," uvedl Mešanovič.

Slavia nenavázala na výhru 2:0 proti Brnu a může po tomto kole přijít o čtvrté místo v tabulce. "Ztráta jakéhokoliv bodu může hrát roli. My si další nemůžeme dovolit a musíme to napravit už příště doma proti Ostravě," dodal Mešanovič.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články