Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Bohemians porazili Jihlavu a přiblížili se postupu

Praha - Fotbalisté Bohemians 1905 porazili ve skupině A Jihlavu jasně 4:1 a posunuli se blíže postupu do závěrečné Final Four. Rozhodnout o něm mohou v utkání proti Vyšehradu, který porazil Táborsko 3:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Bohemians vyhráli i druhý duel v Tipsport lize

"Klokani" o vítězství rozhodli v druhém dějství. Po nerozhodném prvním poločase, který skončil 1:1, oba celky vyměnily sestavy a lépe se vedlo Bohemians. V 53. minutě se trefil Gajič, po hodině hry zvýšil Mikuš a povedenou desetiminutovku Pražanů uzavřel gólem na 4:1 Acosta.

"Pokračujeme tam, kde jsme skončili na podzim. Na konci jsme měli pět zápasů bez porážky, teď dvě výhry. Mužstvo už ví, co chce hrát," řekl kouč Bohemians Roman Pivarník. "Chceme postoupit ze skupiny. Je pro nás důležité, abychom hráli další dva zápasy," dodal.

Jihlavě naopak výsledkově nevyšla premiéra pod slovenským trenérem Michalem Hippem. Za Vysočinu už nastoupila nová posila Josef Bazal ze Slavie. "Jsem rád, že jsem tenhle zápas viděl, abych si udělal obrázek. Rozdělil bych zápas na dva poločasy. Ten první měl daleko větší parametry než ten druhý po prostřídání. Bohemians byli v druhém poločase mimořádně efektivní, ze čtyř šancí vstřelili tři góly a úplně zaslouženě vyhráli," uvedl Hipp.

V druhém dnešním duelu porazil při své premiéře v Tipsport lize domácí Vyšehrad v souboji druholigových týmů Táborsko 3:1.

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 1:4 (1:1)

Branky: 24. Marcin - 16. Schick, 53. Gajič, 60. Mikuš, 63. Acosta.

Jihlava:

I. poločas: Rakovan - Kukol, Kryštůfek, J. Krejčí, Urdinov - Hronek, Šulek - Bazal, Marcin, Vaculík - Dvořák. 

II. poločas: Vejmola - Koutek, Opluštil, Tlustý, Mišůn - Demeter, Nerad - Fulnek, Jungr, Novotný - Klíma. Trenér: Hipp.

Bohemians:

I. poločas: Fryšták - Hašek, Krch, Šmíd, Švec - Jindřišek - Prošek, Čížek, Lulič, Mosquera - Schick.

II. poločas: Zlámal - Čögley, Gajič, Šmíd, Havel - Hradecký - Bartek, Hubínek, Jirásek, Acosta - Mikuš. Trenér: Pivarník.

MAS Táborsko - Slavoj Vyšehrad 1:3 (0:1)

Branky: 62. Navrátil - 45. Strnad z pen., 72. Prosek, 73. Egert.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články