Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Plzeň i Sparta se s ligovým podzimem rozloučily vítězně

Praha – Rozdíl mezi první Plzní a druhou Spartou zůstane před jarní částí tříbodový. Obhájci titulu ze západu Čech porazili doma Duklu 3:0 a připsali si pátou ligovou výhru v řadě. Plný počet bodů si po nepřesvědčivém výkonu odvezli po vítězství 1:0 Pražané z Ostravy. Nevýraznou formu potvrdila třetí Mladá Boleslav po remíze 1:1 v Brně. Středočeši již tři kola čekají na triumf. V tabulce se díky tomu na ně dotáhl Liberec, který doma otočil duel se Slavií (2:1). Stejným poměrem padl trápící se Jablonec na hřišti Bohemians.

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 3:0

Minimálně do začátku jarní části se na prvním místě ligové tabulky budou vyhřívat fotbalisté Plzně. Obhájce titulu porazil na vlastním hřišti Duklu Praha 3:0, udržel si tříbodový náskok před druhou Spartou a do zimní přestávky si tak nese 38 bodů stejně jako před rokem, kdy nakonec slavil titul.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/324662-plzen-doma-dala-dukle-tri-branky-a-prezimuje-na-prvnim-miste/)

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:1

Sparta po velmi matném výkonu zvítězili nad Baníkem Ostrava 1:0, který i nadále zůstává beznadějně poslední. Gól dal David Lafata po chybě Jiřího Pavlenky, kterému vypadl míč z náručí a sparťanský útočník mohl pohodlně zakončit.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/324633-on-line-sparta-po-obrovske-chybe-pavlenky-vede-v-ostrave-1-0/)

Zbrojovka Brno - Mladá Boleslav 1:1

Když do Brna jede některý z favoritů, měl by se mít na pozoru. Fotbalisté Zbrojovky znovu potvrdili, že před vlastními fanoušky v lize na silné týmy umí. Po výhře nad Libercem a Plzní obrali o body i třetí Mladou Boleslav, s níž uhráli remízu 1:1. Boleslavští tak potřetí v řadě v lize nevyhráli. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/324640-boleslav-nevyhrala-ani-v-brne-ktere-potvrdilo-formu-proti-favoritum/)

Slovan Liberec - Slavia Praha 2:1

Vstup do zápasu měli špatný, na konci ale mohli slavit. Fotbalisté Liberce otočili domácí zápas se Slavií a po výhře 2:1, kterou si zjistili dvěma brankami mezi 57. a 59. minutou, přezimuje na čtvrté příčce tabulky znamenající Evropskou ligu jen o skóre za třetí Mladou Boleslaví. Slavia naopak po první prohře po čtyřech kolech spadla na páté místo a na Liberec ztrácí tři body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/324643-liberec-behem-dvou-minut-otocil-duel-se-slavii-a-prezimuje-ctvrty/)

Bohemians 1905 - Jablonec 2:1

Severočeský Jablonec dál tápe. Svěřenci Jaroslava Šilhavého nestačili ani na Bohemians 1905, kterým podlehli 1:2. "Klokani" díky výhře přezimují mimo sestupové příčky. Hosty v Ďolíčku v úvodu poslal do vedení Rus Vjačeslav Karavajev, ale během tří minut druhé půle se trefili David Bartek a Daniel Krch. Bohemians prodloužili sérii bez porážky na pět utkání a severočeský tým porazili v Praze poprvé od března 2000.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/324605-jablonec-nestacil-na-bohemians-a-klokani-tak-prezimuji-mimo-sestupove-pricky/)

Vysočina Jihlava - Zlín 2:2

Dvakrát doma prohrávali, ale vždycky dokázali vyrovnat. Fotbalisté Jihlavy před svými fanoušky uhráli se Zlínem remízu 2:2 a díky bodovému zisku poskočili na čtrnáctou nesestupovou příčku. Nováček soutěže přišel o třízápasovou sérii a zimu stráví na šesté pozici.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/324647-jihlava-vydrela-bod-se-zlinem-a-prezimuje-mimo-sestupove-pricky/)

Příbram - Sigma Olomouc 3:0

Důležitý krok k záchraně udělali na závěr podzimu fotbalisté Příbrami, když doma porazili Sigmu Olomouc 3:0. Přezimují tak se ziskem 20 bodů, zatímco nováček soutěže jich má na kontě o pět méně. V 55. minutě otevřel skóre tvrdou střelou Josef Hnaníček, pojistky přidali Antonín Barák a Roman Bednář. Příbram uspěla po třech prohrách, Olomouc naopak venku prohrála páté z posledních šesti utkání a nedala v nich ani gól.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/324599-pribram-si-poradila-s-olomouci-a-vzdalila-se-spodku-tabulky/)

Slovácko - Teplice 4:2

Slovácko porazilo  Teplice 4:2 a po pěti zápasech, z nichž získali pouze bod, se dočkali vítězství. Dvěma brankami se na výhře podílel Jaroslav Diviš, další góly přidali Jiří Valenta z penalty a Veliče Šumulikoski. Naopak Teplice, za které dvakrát skóroval Jakub Hora, čekají na vítězství už pět zápasů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/324559-slovacko-prekvapilo-teplice-a-ukoncilo-cekani-na-vyhru/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články