Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Ze šlágru vzešla lépe Plzeň, trápení Jablonce pokračuje

Praha – Fotbalisté Plzně porazili doma Spartu 2:1 a Viktoria se tak v tabulce na vedoucí Spartu bodově dotáhla - oba celky mají 26 bodů. Třetí je Mladá Boleslav, která vyhrála také 2:1, ale v Olomouci. Liberec, jenž doma porazil Ostravu rovněž 2:1, je čtvrtý. Výsledkovou krizi si naopak stále drží Jablonec, který popáté v řadě nevyhrál. Na Slovácku uhrál remízu 1:1.

Plzeň - Sparta 2:1

Fotbalisté Plzně porazili Spartu 2:1, přestože hráli celý druhý poločas v oslabení bez vyloučeného kapitána Václava Procházky. I v deseti ale byli obhájci titulu aktivnější a střídající Jan Baránek s Milanem Petrželou zařídili výhru. Pražané už stihli jen snížit zásluhou dalšího náhradníka Lukáše Juliše.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/323099-plzen-nedala-penaltu-i-v-deseti-pak-zvitezila-nad-spartou-2-1/)

Slovan Liberec - Baník Ostrava 2:1

Po dvou remízách fotbalisté Liberce znovu okusili, jaké to je v lize vyhrát. Na domácím hřišti porazili Baník Ostrava 2:1 a minimálně do neděle bodově dotáhli v tabulce třetí Plzeň, která má k dobru zápas se Spartou. Baník naopak utrpěl desátou ligovou prohru v sezoně a na posledním místě ztrácí pět bodů na nesestupové příčky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/323085-liberec-si-doma-poradil-s-ostravou-a-dotahl-se-na-treti-plzen/)

Slovácko - Jablonec 1:1

Čekání Jablonce na výhru pokračuje. Severočeši v lize nevyhráli již pětkrát v řadě. Svoji sérii prodloužili i na Slovácku, kde remizovali 1:1 a připsali si čtvrtý nerozhodný výsledek za sebou. V zápase dvou rozdílných poločasů Jablonec vedl od 38. minuty po gólu Martina Pospíšila, ale po změně stran vyrovnal Jaroslav Diviš.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/323061-jablonec-dal-tape-se-slovackem-jen-remizoval-pet-zapasu-nevyhral/)

Sigma Olomouc - Mladá Boleslav 1:2

Mladé Boleslav zvládla duel v Olomouci a díky dvěma gólům Lukáše Magery vyhrála 2:1. Středočeši se díky zisku tří bodů minimálně do neděle posunuli na druhé místo tabulky o bod před Plzeň, která má však duel s vedoucí Spartou k dobru.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/323062-boleslav-veze-vyhru-z-olomouce-a-navrch-druhou-pricku/)

Bohemians 1905 - Vysočina Jihlava 2:1

Fotbalisté Bohemians 1905 se dočkali premiérové výhry v sezoně. Předposlední Pražané doma otočili zápas s dvojnásobně oslabenou Jihlavou a zvítězili 2:1. Hosty poslal v první půli do vedení Petr Nerad, po změně stran se prosadili z penalty Josef Jindřišek a Rafael Acosta. Vysočina dohrávala bez vyloučených Adama Jánoše a Lukáše Vaculíka. "Klokani" v neúplné tabulce ztrácí na čtrnáctou Jihlavu bod.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/323059-bohemians-otocili-zapas-s-jihlavou-a-v-lize-poprve-zvitezili/)

Příbram - Zbrojovka Brno 1:1

Příbram doma remizovala s Brnem 1:1. Hosté sice vedli po gólu Milana Lutonského, ale již dvě minuty na to srovnal Antonín Barák. Brno už ale remízu udrželo a bodovalo tak popáté z posledních šesti utkání. V tabulce je už páté.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/323060-brno-uhralo-v-pribrami-remizu-1-1-a-uz-je-pate/)

Dukla Praha - Zlín 1:0

Dukla doma porazila Zlín 1:0 a ukončila sérii pěti utkání bez vítězství. Naopak zlínský nováček v nejvyšší soutěži nevyhrál pošesté za sebou. O triumfu pražského týmu rozhodl v 64. minutě Ondřej Vrzal.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/323022-dukla-zdolala-zlin-a-ukoncila-petizapasovou-snuru-bez-vyhry/)

Teplice - Slavia 0:1

Hráči Slavie díky gólu Jiřího Bílka z 86. minuty zvítězili 1:0 v Teplicích. Pražané tak ukončili sérii tří zápasů bez výhry a posunuli se na páté místo tabulky. Naopak Severočeši doma podruhé za sebou nebodovali a propadli se na sedmou pozici. Slavia v Teplicích triumfovala poprvé od roku 2009.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/323126-slavia-si-diky-golu-z-86-minuty-odvezla-tri-body-ze-stinadel/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články