Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sokolov se vyhoupl do čela, Varnsdorf nestačil na Táborsko

Znojmo – Sokolov zvítězil na hřišti Vyšehradu 2:0 a posunul se do čela tabulky. Druhé Znojmo na nového lídra ztrácí bod, ale má o jeden odehraný zápas méně. Znojemští hráči zvítězili doma nad Hradcem Králové 2:1. Třetí Karviná pouze remizovala ve Vlašimi. Pardubice porazily nováčka Olomouc B 3:1 a dočkaly se premiérové výhry. Naopak rezervní tým Sigmy utrpěl pátou porážku v sezoně. Varnsdorf doma ztratil s Táborskem.

Vyšehrad - Sokolov 0:2

Neporaženému Sokolovu se s Vyšehradem výborně povedl vstup do utkání. Už v šesté minutě otevřel skóre záložník Dvořák, který dorazil Manziovu střelu. Po hodině měl velkou šanci na vyrovnání Blažek, ale jeho lob skončil kousek nad brankou. Pojistku hostů přidal v 81. minutě Pouček po Dvořákově přiťuknutí.

Znojmo - Hradec 2:1

Všechny tři branky padly ve Znojmě už v prvních 21 minutách. Na vedoucí trefu hostujícího Pázlera dokázali rychle zareagovat Okleštěk a Nepožitek, kteří skóre otočili. Ve druhém poločase mohli "Votroci" vyrovnat, ale domácí v 86. minutě zachránila tyč a následný dobrý zákrok brankáře Veselého.

Znojemští vyhráli čtvrté z pěti utkání Fotbalové národní ligy, naopak účastník minulé sezony nejvyšší soutěže Hradec Králové utrpěl první druholigovou porážku.

Pardubice - Sigma Olomouc B

Pardubice měly v prvním poločase víc šancí, ale hosty, kteří v minulém zápase deklasovali 5:0 Varnsdorf, několikrát podržel pozorný Spurný. Olomouckého gólmana dokázal překonat až ve 47. minutě Fousek. Po hodině hry zvýšil Korejec Kim a třetí pardubickou branku přidal v závěru střídající Klátil. Hanáci už jen v 86. minutě snížili díky dalšímu náhradníkovi Hladíkovi.

Vlašim - Karviná 0:0

Druhá Karviná remizovala na hřišti Vlašimi 0:0 a nevyužila šanci poskočit do čela tabulky před Znojmo. Domácí se ani na šestý pokus ve druhé lize nedočkali výhry. Karviná v šesti zápasech neprohrála a inkasovala jediný gól.

Je nám líto, video expirovalo.
Karviná se ve Vlašimi střelecky neprosadila

Frýdek-Místek - Ústí nad Labem 1:1

Poslední Frýdek-Místek doma v závěru zachránil remízu 1:1 s Ústím nad Labem a získal první bod v ročníku. Ten zařídil v 84. minutě střídající Stratil, který odpověděl na vedoucí zásah Králíka.

Opava - Třinec 1:2

Třinec díky dvěma brankám Teplého zvítězil 2:1 v Opavě a naplno bodoval poprvé od úvodního kola.

Varnsdorf - Táborsko 1:3

Táborsko otočilo zápas ve Varnsdorfu a zvítězilo 3:1. Severočeši, kteří v minulé sezoně skončili druzí, ale kvůli nevyhovujícímu stadionu odmítli postup do nejvyšší soutěže, zůstávají po pěti odehraných duelech bez výhry na předposlední pozici. Varnsdorf sice poslal do vedení ve 12. minutě Tvaroha, druhý poločas však jednoznačně patřil Táborsku. Jeho neporazitelnost v sezoně pomohli udržet dvěma góly střídající Traoré a jedním zásahem Presl.

Výsledky 6. kola fotbalové národní ligy

1. SC Znojmo - FC Hradec Králové 2:1 (2:1) Branky: 17. Okleštěk, 21. Nepožitek - 14. Pázler. Rozhodčí: Hrubeš - Moláček, Antoníček. ŽK: Njire - Vaněček, Pázler. Diváci: 1712.

FK Pardubice - Sigma Olomouc B 3:1 (0:0) Branky: 47. Fousek, 60. Kim, 84. Klátil - 86. Hladík. Rozhodčí: Dresler - Dobrovolný, Myška. ŽK: Kopřiva - Kalvach. Diváci: 764.

MFK Frýdek-Místek - FK Ústí nad Labem 1:1 (0:0) Branky: 84. Stratil - 50. Králík. Rozhodčí: Julínek - Caletka, Boček. ŽK: Jarabica - Peterka, Hyčka, Zacharda. Diváci: 1545.

Graffin Vlašim - MFK Karviná 0:0 Rozhodčí: Ardeleanu - Kříž, Kožár. ŽK: Matějka - Eismann.

SFC Opava - Fotbal Třinec 1:2 (0:1) Branky: 78. Jurečka - 41. a 77. Teplý. Rozhodčí: Nenadál - Peřina, Pilný. ŽK: Janetzký - Bedecs, Velner. Diváci: 1759.

Slavoj Vyšehrad - Baník Sokolov 0:2 (0:1) Branky: 6. Jakub Dvořák II., 81. Pouček. Rozhodčí: Jech - Kotalík, Vlček. ŽK: T. Krbeček, Blažek - Kosak, Dřížďal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články