Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Fotbalisté by si měli na podzim zahrát proti Srbsku a Polsku

Praha – Dva přípravné zápasy si na listopad připravila česká reprezentace. V tom prvním by se měli svěřenci Pavla Vrby střetnout se Srbskem. Duel se pravděpodobně uskuteční v Olomouci. Podle manažera národního týmu Dušana Fitzela se jedná také o utkání s Polskem.

Ilustrační foto

Výběr trenéra Pavla Vrby si účast na šampionátu ve Francii zajistil dva zápasy před koncem kvalifikace, takže na přípravu má k dobru i zbývající duely ve skupině s Tureckem a Nizozemskem. "Navíc jednáme o listopadové přípravě se Srbskem, pracovní variantou je, že se uskuteční v Olomouci," řekl Fitzel.

V jednání je také příprava s Polskem, které ale ještě hraje o postup na Euro. "Kdyby Poláci postoupili do baráže, tak budeme muset najít někoho jiného," uvedl Fitzel, podle kterého chce reprezentace před šampionátem využít všechny dostupné termíny k odehrání přípravných zápasů.

"Na jaro jsme rozhodili sítě a uvidíme, jak to dopadne," prohlásil Fitzel. "Zásadní z tohoto pohledu bude prosincové losování základních skupin mistrovství Evropy, kde se podle losu budou dohadovat přípravné termíny," dodal reprezentační manažer.

Je nám líto, video expirovalo.
Fitzel: Všechny termíny na přípravu chceme využít
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články