Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Konečně vyprodaná Střelnice. Pomůže Jablonci k zázraku?

Jablonec nad Nisou - Vyprodaný fotbalový stadion v Jablonci dlouho nepamatují. Zápas se slavným Ajaxem Amsterdam by však měl konečně Střelnici zaplnit. Navíc prohra 0:1 z prvního zápasu dává stále šanci na postup. A hráči doufají, že jim šest tisíc fanoušků pomůže k velkému překvapení. Zápas sledujte ve čtvrtek živě od 17:55 na programu ČT sport a našem webu, v 19:50 následuje utkání Hajduk Split - Liberec.

Utkání Ajax Amsterdam - Jablonec
zdroj: ČTK/PR autor: Michal Vele

"Vždycky jsme si přáli, abychom to tu někdy vyprodali. Jsem rád, že se hlásí vyprodáno, ale uvidíme," říká raději trochu opatrně obránce Vít Beneš. Ale co jiného by jablonecký stadion mělo vyprodat? Výsledek stále dává domácím velkou naději. A Jablonečtí věří, že ji mohou proměnit v postup.

Jablonec se navíc může odrazit od ligové výhry 3:0 v Brně. "Je to obrovsky důležité vítězství, které nás před čtvrtkem povzbudí. Věřím tomu, že se to projeví v přípravě na Ajax velmi pozitivně," řekl trenér Jablonce Jaroslav Šilhavý.

Je nám líto, video expirovalo.
Jablonec požene proti Ajaxu vyprodaná Střelnice

Ajax chce odčinit vypadnutí v předkole Ligy mistrů s Rapidem Vídeň, na sever Čech tak odcestuje s nejsilnější možnou sestavou. "Pokoru a respekt před slavným soupeřem máme, ale strach není. Věříme, že s výsledkem z prvního zápasu ještě můžeme něco udělat," doufá jablonecký útočník Tomáš Wágner.

"Přivážíme si docela dobrý výsledek, ale důležité bude ho potvrdit. Musíme dát gól, pak by museli domácí vstřelit tři. Bude to ale ještě těžké, nesmíme nic podcenit a dopustit se nějaké zbytečné chyby," řekl trenér Frank de Boer.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články