Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Koubek: Měli jsme to ve svých rukách. Je to velká smůla

Jablonec n.N. – Téměř celý zápas držel svůj tým a hráči Jablonce na něj nemohli najít recept. Nulu udržel liberecký brankář Tomáš Koubek až do devadesáté minuty, v níž ho překonal Vít Beneš, který rozhodl o remíze 1:1. Navzdory nešťastnému závěru ale věří, že dobrý výkon bude pro mužstvo vzpruha do čtvrtečního úvodního duelu 4. předkola Evropské ligy s Hajdukem Split.

Tomáš Koubek v dresu Liberce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Celý zápas jsme to měli ve svých rukách. Bohužel v 90. minutě jsme obdrželi smolný gól. Ale i tak je to pro mančaft vzpruha. Kluci hráli výborně, bojovali do umření," řekl Koubek.

Jablonečtí si na něm několikrát vylámali zuby, prosadil se až se štěstím Vít Beneš. "První střelu jsem viděl na poslední chvíli, stihl jsem ji vyrazit. Odrazilo se to k Benešovi a ten přes našeho bránícího hráče vystřelil a tečoval to do šibenice. Smolný gól, který jsme si, myslím, dneska nezasloužili," litoval Koubek.

Mužstvo podržel hlavně proti hlavičce osamoceného Tomáše Wágnera po hodině hry. "Nějaké zákroky jsem měl, čekal jsem, že tady budu mít nějakou práci. Trošku ještě něco dlužím za ty první zápasy sezony. Dneska jsem kluky podržel, bohužel jsme dostali gól. Ale pracovali jsme skvěle na to, jaké jsme měli problémy se sestavou," připomněl Koubek, že část libereckého kádru postihla střevní viróza.

Věří, že dobrý a bojovný výkon naladí tým do čtvrtečního duelu Evropské ligy. "Je třeba si v kabině říct, že jsme odehráli dobrý zápas. Utkání jdou rychle za sebou, není čas mít sklopené hlavy. Předvedli jsme dobrou práci, bohužel jsme dostali ten smolný gól. Bojovali jsme a myslím, že nám to pomůže do čtvrtečního zápasu," dodal gólman z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek v České republice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články