Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Slavia posiluje zálohu. Na hostování přichází Štohanzl

Praha - Fotbalisté pražské Slavie získali novou posilu. Záložní řadu předposledního týmu tabulky doplnil Jan Štohanzl, který naposledy působil v Mladé Boleslavi. Do Edenu přichází na roční hostování s opcí na přestup.

Jan Štohanzl
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Dlouhodobě o mě měli trenéři zájem. Právě kvůli tomuto hledisku jsem zvolil Slavii. Chtěl bych Slavii co nejvíce pomoci. Udělám maximum pro to, abych odevzdal sto procent toho, co ve mně je, a pomohl týmu posunout se výš," řekl Štohanzl.

"V Edenu se mi vždycky hrálo dobře. Při zápasech Slavie je tu skvělá atmosféra. Chodil jsem se sem i koukat na Slavii. Fotbalové prostředí a skvělá atmosféra při zápasech je také jeden z důvodů, proč jsem si vybral právě Slavii," doplnil třicetiletý záložník. Nastoupit může už v neděli proti Jihlavě, kde začínal s fotbalem. "Dlouho jsem nehrál. Po těch posledních dnech, které byly opravdu náročné, se na to opravdu těším. Navíc proti Jihlavě," podotkl.

Štohanzl má na kontě 198 startů v české lize a 18 vstřelených branek. Hrál v Jihlavě, Teplicích, Bohemians 1905, Mladé Boleslavi a v minulé sezoně si vyzkoušel také indickou ligu. Devět startů si připsal za reprezentační výběry do 19 a 21 let.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články