Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Di María dal sbohem United a v PSG podepsal čtyřletou smlouvu

Paříž – Do Anglie přišel jako nejdražší hráč historie, po roce se však s britskými ostrovy Ángel di María loučí. Argentinský záložník dotáhl avizovaný přestup z Manchesteru United do Paris St. Germain a s francouzským mistrem podepsal čtyřletou smlouvu. Fanouškům se představí 16. srpna před ligovým zápasem s Ajacciem. Transfer potvrdily oba kluby, přesné finanční podmínky ale nezveřejnily.

Podle informací agentury AP inkasoval anglický klub za úřadujícího vicemistra světa 63 milionů eur (asi 1,7 miliardy korun).

"Jsem hrdý a nemůžu se dočkat, až si obléknu barvy Paris St. Germain," uvedl sedmadvacetiletý fotbalista. "Chci vyhrát každou soutěž, do které nastoupíme, ve Francii i v Evropě. Chci podruhé vyhrát Ligu mistrů, která je snem každého hráče," dodal.

Di María strávil na Old Trafford jedinou sezonu po loňském příchodu z Realu Madrid za 59,7 milionu liber (asi 2,1 miliardy korun), což byla nejvyšší částka, jakou kdy v Anglii za fotbalistu zaplatili. Zároveň se stal pátým nejdražším hráčem historie. S manchesterským klubem podepsal pětiletou smlouvu, ale po rozpačité sezoně se rozhodl sáhnout po nabídce z Paříže.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články