Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Arsenal vyráží s Čechem na soustředění, Rosický léčí koleno

Londýn - Bez Tomáše Rosického zahájí fotbalisté Arsenalu v příštím týdnu v Singapuru herní přípravu na novou sezonu. Kapitán české reprezentace zůstane v Londýně, aby doléčil zranění kolena. Do Asie naopak vyrazí se svým novým týmem brankář Petr Čech. Po přestupu z Chelsea si může odbýt premiéru v dresu "Kanonýrů" ve středečním zápase proti výběru hráčů Singapuru.

Petr Čech a Tomáš Rosický
zdroj: Reuters autor: Dylan Martinez

V případě vítězství čeká Arsenal o tři dny později finále exhibičního turnaje Barclays Asia Trophy proti lepšímu z utkání mezi dalšími dvěma anglickými celky Stoke City a Evertonem.

"Rosický zůstane doma, protože má menší zranění z posledního zápasu s českou reprezentací proti Islandu," uvedl trenér Arséne Wenger. Kvůli zdravotním potížím nepojede s týmem ani Danny Welbeck, další útočník Alexis Sánchez dostal od kouče čas na odpočinek po mistrovství Jižní Ameriky, které s reprezentací Chile vyhrál.

V Singapuru se nepředstaví ani další účastník Copy América, kolumbijský gólman David Ospina, který by po Čechově příchodu mohl podle spekulací Arsenal opustit.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články