Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Zlín zahájil přípravu na ligu, na prvním tréninku byly tři nové tváře

Zlín – Nováček první ligy Zlín před novou sezonou po postupu velké změny v kádru neplánuje, drobné ale ano. To se ukázalo hned na prvním tréninku. Trenér Bohumil Páník přivítal nové tváře útočníka Lukáše Stratila, který hrál v minulé sezoně nejvyšší soutěž v Teplicích, brazilského stopera Joaa, jenž má za sebou působení v Polsku, a z Ružomberku se uchází o místo v sestavě středopolař Richard Bartoš.

Je nám líto, video expirovalo.
Hráče Zlína zaskočil postup na různých místech, nováček už loví posily

Ostrá příprava zlínských fotbalistů začne až v pondělí, už v sobotu ale čeká hráče první utkání ve Slavičíně. "Proto jsme zvolili v páteční podvečer první trénink k rozhýbání se," řekl mediální manažer zlínského týmu Robert Štach.

Realizační tým ligového nováčka zůstal beze změn. Hráčský kádr opustili po skončení hostování Dominik Kraut a Rastislav Chmelo, kariéru ukončil Petr Kurtin a odešel také Marko Jurič.

"Na zkoušku přijdou i další hráči, potřebujeme posílit ofenzivu o fotbalisty s ligovými zkušenostmi," dodal Štach.

Až na turnaj v Žirovnici bude mít Zlín za soupeře v další přípravě výhradně slovenské celky, a to Myjavu, Zlaté Moravce, Prešov, Žilinu, Skalici a Nitru.

"Neplánujeme žádné zahraniční soustředění. V úvahu připadá pouze vložené krátké třídenní herní soustředění v Luhačovicích," uvedl Štach.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články