Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Magera: Pokud budeme pořád dělat takové chyby, nemůžeme vyhrávat

Praha - Kapitán Mladé Boleslavi Lukáš Magera litoval, že jeho tým znovu doplatil na vlastní chyby a pouze remizoval 1:1 s Bohemians 1905. Věří však, že Středočeši v závěrečných třech ligových kolech zaberou a udrží kýžené čtvrté místo znamenající účast v předkole Evropské ligy.

Lukáš Magera
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Boleslav měla dlouho solidní náskok, jenže v posledních šesti zápasech porazila paradoxně jen vedoucí Plzeň a nyní je v tabulce pouhé dva body od páté Příbrami. "Komplikace to samozřejmě je, ale pořád to máme ve svých rukou. Před námi jsou tři zápasy, dva z nich hrajeme doma, takže si to musíme uhrát sami a nedívat se na ostatní," řekl Magera novinářům. "Přišli jsme o náskok tím, že jsme dělali zbytečné chyby. Není to chyba jenom obránců, ale celého týmu. Chyb i laciných gólů bylo hrozně moc a tím přicházíme o body," přidal dvaatřicetiletý útočník.

Lukáš Magera: "Přijeli jsme s tím, že chceme odvést tři body, bohužel máme jenom jeden. Začátek od nás nebyl špatný, dali jsme branku, ale hned jsme dostali na 1:1. Pokud budeme pořád dělat takové chyby, nemůžeme vyhrávat."

Po dvou slepených gólech už diváci ve zbytku zápasu neviděli žádné další vyložené brankové příležitosti. "Obě mužstva se sice snažila hrát, ale do finální fáze se ani jedno nedostalo. Z toho pramenilo, že šance nepřicházely a skončilo to takovým výsledkem," konstatoval bývalý hráč Ostravy nebo rumunského Temešváru.

Ke gólu mu pomohl nechtěnou přihrávkou domácího srbský obránce Zoran Gajič. "Já viděl, že Skalák ho napadá a myslel jsem, že to bude chtít hrát dozadu. Naštěstí to tam dal. Já sice nevěděl, jestli si dříve míč zpracovat, nebo to dávat z jedné, ale nakonec jsem se rozhodl správně," popsal situaci Magera.

V této prvoligové sezoně se trefil teprve podruhé. "Čekal jsem, že to bude lepší, ale bohužel branky nepřicházely. Kluci, kteří od začátku hráli víc než já, góly dávali. Já po dlouhé době nastoupil na hrotu, což se mi moc často nestává a většinou hraju pod hrotem. Vyšlo to tím, že jsem dal branku, ale uvidíme, jak to trenér bude stavět dál. Samozřejmě jsem zklamaný, že to je jenom druhá branka, ale kdyby bylo bodů víc, tak je mi to jedno," dodal Magera.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články