Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Na čele nic nového. Sparta je po výhře v Boleslavi stále tři body za Plzní

Praha - Do utkání Sparty s Plzní, které může rozhodnout o tom, jestli titul zůstane na Letné, anebo se bude stěhovat zpět na západ Čech, půjdou oba celky se stejným bodovým odstupem jako do 26. kola. Plzeňská Viktoria bez větších problémů porazila Slovácko a po předchozích zaváháních si dokráčela pro výhru 4:0. Sparta zase ovládla dramatický duel na hřišti Mladé Boleslavi, když zvítězila 3:2.

Slavící sparťané
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Mladá Boleslav - Sparta 2:3

Udržet tříbodový odstup za Plzní, a tím i reálnou naději na titul, se podařilo Spartě na hřišti Mladé Boleslavi. Atraktivní a vypjatý duel Letenští ovládli v poměru 3:2, když na úvodní branku Boleslavi v prvním poločase hosté odpověděli dvěma trefami Kadlece a gólem Kadeřábka. Utkání ještě na konci zdramatizoval Wágner, vítězství však druhý tým tabulky nakonec udržel.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/309999-drama-v-boleslavi-ovladla-sparta-a-udrzela-krok-s-plzni/)

Teplice - Jablonec 1:1

Měli půlhodinovou početní výhodu a výhodu pokutového kopu. Přesto si fotbalisté Jablonce tři body z Teplic neodvezli. Severočeši sice až do nastaveného času vedli, ale v tom domácí vyrovnali na 1:1. Baumit tak má na druhou Spartu ztrátu tří bodů, Letenští navíc mají zápas k dobru.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/310003-ani-cervena-je-nezastavila-teplice-vybojovali-proti-jablonci-v-nastaveni-bod/)

Slavia - České Budějovice 2:0

Zápas orámovaly branky Milana Škody, který se trefil v první a 90. minutě a se sedmnácti góly se dotáhl na nejlepšího střelce sezony sparťana Davida Lafatu. Pražané se dočkali výhry po osmi kolech a posunuli se na třinácté místo tabulky. Dynamo naopak prohrálo deváté z posledních deseti kol, zůstalo poslední a jeho šance na záchranu jsou už jen teoretické.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/309994-slavia-porazila-budejovice-2-0-skoda-skoroval-v-prvni-i-posledni-minute/)

Martin Latka ze Slavie (vlevo) a Adam Varadi z Dynama
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Plzeň - Slovácko 4:0

Pohodové odpoledne prožila Plzeň v utkání se Slováckem. Hladkou výhru 4:0 přinesla rychlá úvodní branka a usnadnila červená karta Radka Mezlíka. Dvě branky dal střídající Mahmutovič. Vedoucí tým Synot ligy odskočil Spartě na šest bodů, ta má však nedělní utkání k dobru.

Reportáž z utkání s ohlasy (//sport/fotbal/309820-plzen-prejela-slovacko-4-0-dva-goly-dal-mahmutovic/)

Dukla - Hradec Králové 1:0

Dukla porazila doma předposlední Hradec Králové 1:0 díky brance Jeana-Davida Beauguela a vrátila se na páté místo. "Votroci" prohráli pátý z posledních šesti zápasů a v neúplné tabulce dál ztrácí šest bodů na záchranu.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/309834-jeden-gol-stacil-dukle-k-porazce-hradce-votrokum-se-vzdaluje-zachrana/)

Liberec - Bohemians 1905 1:1

Již pět zápasů fotbalisté Liberce nepoznali v lize chuť porážky. Svou sérii potvrdili i v domácím duelu s Bohemians 1905, v němž remizovali 1:1. Nechybělo však mnoho a Severočeši mohli vyhrát. Ještě v nastaveném čase vedli, ale v závěru vyrovnal z penalty Jakub Rada.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/309831-liberci-utekla-dalsi-vyhra-az-v-nastaveni-bohemce-vystrelil-bod-z-penalty-rada/)

Ostrava - Příbram 0:0

Ostrava hrála bez branek s Příbramí v zápase, který se může pyšnit nejnižší domácí návštěvou sezony (2311 diváků). Baník jen zvýraznil svou jarní mizérii a na Bazalech posedmé v řadě nedokázal zvítězit.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/309829-ostrava-remizovala-s-pribrami-v-nejmene-navstivenem-utkani-sezony/)

Brno - Jihlava 3:2

Zbrojovka porazila Jihlavu po zlepšeném výkonu v druhém poločase. Brňané potřetí za sebou zvítězili na domácím trávníku a posunuli se na desáté místo v tabulce. Jihlava naopak ukončila sérii sedmi zápasů, v nichž na soupeřových hřištích neprohrála. Dva góly Brna vstřelil Pašek, obě jihlavské branky zaznamenal ve svém jubilejním stém ligovém startu Jungr. Zbrojovka dohrávala posledních deset minut bez vyloučeného Kopúnka.

(https://cz.pinterest.com/pin/create/extension/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články