Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Fotbalisté Slavie musejí v odvetě Poháru UEFA ve Vaslui skórovat

Vaslui (Rumunsko) - Dát bezpodmínečně branku, to je úkol, který stojí před fotbalisty Slavie před čtvrtečním odvetným zápasem 1. kola Poháru UEFA s FC Vaslui. Před čtrnácti dny v Praze skončilo utkání bezbrankovou remízou, což byl výsledek, který hráčům rumunského klubu ještě víc zvedl sebevědomí.

Utkání Slavia - Vaslui
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"První výsledek nám velí, abychom venku dali branku," prohlásil slávistický kouč Karel Jarolím. V posledním ligovém zápase nastříleli jeho svěřenci Olomouci tři góly. "Byl bych rád, kdybychom v této střelecké produktivitě vydrželi. Jsem spokojený s tím, že se nám daří hrát to, co chceme, čemu se věnujeme. To znamená rychlý kombinační fotbal, na který soupeř těžko dokáže reagovat," dodal trenér, jenž doufá, že se nebude opakovat bezzubý tlak Slavie z prvního vzájemného měření sil. 

Slavii čeká náročný duel, navíc ve složitých podmínkách. Oproti zvyklostem český mistr neabsolvuje v dějišti utkání ani trénink den před zápasem. Mužstvo dnes přiletělo do města Iasi, které je vzdáleno od Vaslui přibližně 70 kilometrů. V Iasi bude tým bydlet, absolvuje tu i předzápasový trénink a kouč Karel Jarolím také oficiální tiskovou konferenci. 

Čtvrteční střetnutí začne v 19:30 a řídit jej bude trojice rozhodčích ze Severního Irska v čele s hlavním Markem Courtneyem. Živé vstupy z prvního poločasu a přímý přenos z průběhu druhé půle přinese Radiožurnál.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články